Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg férfiasak azok a nők,...

Tényleg férfiasak azok a nők, akiknek van humorérzékük?

Figyelt kérdés

Engem is annak tartanak. Pedig csinosan öltözködöm csak éppen szeretek poénkodni a férfiakkal és állítólag nagyon jó humorérzékem van. Szerintük a legtöbb nő nem érti a poénokat és engem épp ezért szeretnek, mert én igen.

Csak se külsőleg se belsőleg nem tartom magam férfiasnak.

Mindenki így gondolja ahogy a kérdésben írtam?

2011. júl. 12. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
ki tart téged férfiasnak?
2011. júl. 12. 09:47
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
nekem is van humorérzékem mégsem vagyok férfias
2011. júl. 12. 09:50
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

ez hülyeség.

23F

2011. júl. 12. 09:53
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom az kimarad a leírásodból, hogy disznó vicceket szeretsz.

Akkor tudom csak elképzelni, hogy néhány mimóza férfiasnak tartson. Amúgy mi férfiak nem tartjuk annak. A férfihumor nagy része disznóság.

2011. júl. 12. 09:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Hát a barátnőim,barátaim... és még a párom is mondta, hogy kicsit fiús vagyok...

Mikor kérdeztem tőlük, hogy miért csak ilyeneket tudtak mondani, hogy poénos vagyok,laza...sörözök...szerintem ettől még nem kéne leférfizni.

Nem mondhatnám, hogy kedvelem a disznó vicceket. Akkor mikor velem vannak nem igazán van porondon.

2011. júl. 12. 09:59
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

A rövid válasz az, hogy: Dehogyis!

A hosszabb válasz már kicsit árnyaltabb és "szárazabb":

Attól, hogy jó a humorérzéked egyáltalán nem leszel férfias, de azért van abban valami, hogy a humorizálás a férfiakhoz közelebb áll.

Az emberi párkapcsolatok kialakulásánál a humor egy nagyon fontos dolog. Mivel intelligens lények vagyunk így párkeresésénél fontos, hogy "lelkileg" is összeilljünk, és erre a humorizálás egy nagyon gyors módszer... "evolúciósan" azért is alakult ki a humorérzék mert az, ha közös dolgokon nevetünk az nagyon erős társadalmi/emberi kapocs. És mivel egy elég gyors és egyértelmű interakcióról van szó így ismerkedésnél is sokkal hamarabb fogsz megkedvelni valakit akivel együtt nevettek, mint valakit, akinek ugyanaz a véleménye a gyereknevelésről mint neked, vagy szintén imádja/utálja Dosztojevszkijt. :)

Nna és itt jön képbe a lényeg. A férfinak egy párkapcsolat kialakulásánál a szerepe a hódítás, hogy felkeltse a figyelmet, kiskorban azzal, hogy húzkodja a lányok haját, később meg (jó esetben) az, hogy humorizáljon. A lány dolga meg a visszajelzés hogy tetszik e neki a közeledés vagy sem. Magyarul kacarászik e rajta, vagy fapofával bámul.

Ha a sorrend megfordul és te mondasz hatalmas poénokat, és neki kéne bájosan, csilingelő hangon kacarásznia az a legtöbb férfit zavarba hozhatja... és nem érzik tőle túl férfiasnak magukat... márpedig egy nő ugye attól nőies, ha egy férfi igazi férfinak érzi magát mellette.

Na hát így szól a pszichológiai elmélet... a gyakorlat meg az, hogy szerintem nem vagyok egy csúnya lány, de az hiszem több pasit hódítottam meg a humorommal, mint a szép(?) hosszú combjaimmal vagy egyebekkel.

2011. júl. 12. 10:07
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
én értem a disznóvicceket is,én is elsütök nő létemre egy kettőt néha. nem vagyok szívbajos,fiúk között nőttem fel már csak családom összetételéből is adódóan:D és a lényeg,hogy ennek ellenére nem tartanak férfiasnak,legalábbis nekem még senki nem mondott ilyet
2011. júl. 12. 10:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem többféle humor létezik, a tied biztos fiús, és azért mondják... Én is humoros, poénkodós lány vagyok, de még sose mondtak rám ilyet!
2011. júl. 12. 10:18
 9/15 anonim válasza:
Attól nem vagy férfias. Én jobban is szeretem azokat a nőket akikkel lehet hülyülni. Aki meg férfiasnak tart, az így járt. Nem tudja mit beszél :D
2011. júl. 12. 10:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Max. akkor, ha hímsoviniszta vicceket mondanak. Amúgy nem.
2011. júl. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!