Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg férfiasak azok a nők,...

Tényleg férfiasak azok a nők, akiknek van humorérzékük?

Figyelt kérdés

Engem is annak tartanak. Pedig csinosan öltözködöm csak éppen szeretek poénkodni a férfiakkal és állítólag nagyon jó humorérzékem van. Szerintük a legtöbb nő nem érti a poénokat és engem épp ezért szeretnek, mert én igen.

Csak se külsőleg se belsőleg nem tartom magam férfiasnak.

Mindenki így gondolja ahogy a kérdésben írtam?

2011. júl. 12. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sztem ez hülyeség, bár vannak emberek, akik szt tényleg a humor a férfiak porondja, és "egy nő nem humorizáljon", mer' az nem nőies... vagy épp "de, humorizálhat, de ezt meg ezt meg ezt a témát ne". Most nem épp a disznó viccekről mesélek, de nézzük csak mondjuk a Showder Klub-os Kormos Anettet, akit rengeteget támadnak, merthogy egy anya hogy viccelődhet a gyerekeivel, amikor a férfi standuposok sokkal "sértőbb" dolgokat is mondták már a gyerekeikről, mint Anett, mégsem írták felbőszülten a kommentoldalakon, hogy egy apa hogy mondhat ilyet róluk. Vannak konzervatívabb emberek, akik egy férfitól ilyesmit könnyebben elfogadnak, nekik több mindent megengednek.

Néhány pasi meg egyenesen riválist lát a vicces lányokban, kb. attól félnek tudat alatt, hogy a lány humorosabb, jobban lecsapja a magas labdákat, és elveszi tőle a helyet :D. Vmi interjúban is mondta vmi fiatal sztár, hogy az már nem jó, ha egy lány minden magas labdát lecsap ha vele van, mert az nem jó... mondom, vannak ilyen emberek :).

2011. júl. 12. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:

hát sztem 10:07-nek van igaza: a férfi meséli a vicceket, én meg kacarászom...:)

De nem hiszem h erre gondoltak. Összképed fiús. Kicsúszott a szájukon. Aztán, mikor részletezni kellett, nem akartak megbántani, hát erre fogták. Talán kicsit harsány vagy, nem?

Vagy nem fested magad? Vagy túl rámenős vagy.

Feszegesd meg ezt még egy kicsit! Náluk.

2011. júl. 12. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:

az a durva, hogy én sem vagyok egy leszbi-kinézető lány, mégis dőlnek a srácok a poénjaimon, és még ezt a kis opust is nagyon szeretem, és tudok rajta mulatni. mert igaz:

http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM

2011. júl. 12. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Vmi ismeretterjesztő műsorban volt h a párválasztás evolúciójából fakad, h a nők a humoros férfiakat részesítik előnyben mert a humor az intelligencia jele. Ebből fakadóan a humorizálás inkább a férfiakra jellemző.

A kevés női humorista pedig férfiasabb az átlagnőhöz képest, pl Whoopi Goldberg. Vagy leszbikus.

Személyes megjegyzés: az kifejezetten jól áll a nőnek ha jópofa, de a sok humorizálás "tökösség" benyomását kelti.

2011. júl. 14. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és igen, többféle humor van, lehet neked férfias a humorod.
2011. júl. 14. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!