Tényleg férfiasak azok a nők, akiknek van humorérzékük?
Engem is annak tartanak. Pedig csinosan öltözködöm csak éppen szeretek poénkodni a férfiakkal és állítólag nagyon jó humorérzékem van. Szerintük a legtöbb nő nem érti a poénokat és engem épp ezért szeretnek, mert én igen.
Csak se külsőleg se belsőleg nem tartom magam férfiasnak.
Mindenki így gondolja ahogy a kérdésben írtam?
Sztem ez hülyeség, bár vannak emberek, akik szt tényleg a humor a férfiak porondja, és "egy nő nem humorizáljon", mer' az nem nőies... vagy épp "de, humorizálhat, de ezt meg ezt meg ezt a témát ne". Most nem épp a disznó viccekről mesélek, de nézzük csak mondjuk a Showder Klub-os Kormos Anettet, akit rengeteget támadnak, merthogy egy anya hogy viccelődhet a gyerekeivel, amikor a férfi standuposok sokkal "sértőbb" dolgokat is mondták már a gyerekeikről, mint Anett, mégsem írták felbőszülten a kommentoldalakon, hogy egy apa hogy mondhat ilyet róluk. Vannak konzervatívabb emberek, akik egy férfitól ilyesmit könnyebben elfogadnak, nekik több mindent megengednek.
Néhány pasi meg egyenesen riválist lát a vicces lányokban, kb. attól félnek tudat alatt, hogy a lány humorosabb, jobban lecsapja a magas labdákat, és elveszi tőle a helyet :D. Vmi interjúban is mondta vmi fiatal sztár, hogy az már nem jó, ha egy lány minden magas labdát lecsap ha vele van, mert az nem jó... mondom, vannak ilyen emberek :).
hát sztem 10:07-nek van igaza: a férfi meséli a vicceket, én meg kacarászom...:)
De nem hiszem h erre gondoltak. Összképed fiús. Kicsúszott a szájukon. Aztán, mikor részletezni kellett, nem akartak megbántani, hát erre fogták. Talán kicsit harsány vagy, nem?
Vagy nem fested magad? Vagy túl rámenős vagy.
Feszegesd meg ezt még egy kicsit! Náluk.
az a durva, hogy én sem vagyok egy leszbi-kinézető lány, mégis dőlnek a srácok a poénjaimon, és még ezt a kis opust is nagyon szeretem, és tudok rajta mulatni. mert igaz:
Vmi ismeretterjesztő műsorban volt h a párválasztás evolúciójából fakad, h a nők a humoros férfiakat részesítik előnyben mert a humor az intelligencia jele. Ebből fakadóan a humorizálás inkább a férfiakra jellemző.
A kevés női humorista pedig férfiasabb az átlagnőhöz képest, pl Whoopi Goldberg. Vagy leszbikus.
Személyes megjegyzés: az kifejezetten jól áll a nőnek ha jópofa, de a sok humorizálás "tökösség" benyomását kelti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!