Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki tudja miért?

Ki tudja miért?

Figyelt kérdés

Két alkalommal is előfordult, hogy megválaszoltam egy-egy megválaszolatlan kérdést(elég terjedelmes szöveget írtam, kár érte :D ). Nos, a lényeg a lényeg, hogy miután elküldtem, a kérdés hopplá eltűnt .

Miért van ez, és miért pont akkor tűnik el vagy törlik mikor válasz érkezik rá ?

2015. máj. 14. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Kérdezd a moderátorokat :/

Szerintem át kellene költözni az egyéb kategóriába.

2015. máj. 14. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem aközben törlik a kérdést, miközben írod rá a választ, nem pedig akkor amikor elküldöd?
2015. máj. 15. 00:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Miután a kommentet már elküldtem, akkor abban a pillanatban "veszik nyoma" a feltett kérdésnek .
2015. máj. 15. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:
De régi kérdések vagy újak?
2015. máj. 15. 01:35
 5/9 A kérdező kommentje:

újak .

A megválaszoltjaim között sem találom .

2015. máj. 15. 02:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez simán véletlen, nem a te válaszod miatt törlik őket. Ha friss a kérdés, akkor pont akkor talált rá a modi.
2015. máj. 15. 05:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor is ez történik ha a válasz megnyitása és beküldése között áthelyezik a kérdést más kategóriába. A böngészőben még úgy van megnyitva hogy a régi helyre küldje be, de mivel az nem létezik ezért eltűnik a válaszod is.

Ellenőrizni is tudod: a válaszod beküldése előtt nyisd meg új lapon a "A kérdésre eddig érkezett válaszokat itt tekintheted meg!"-linket, és ha törlődött akkor nem a kérdés fog betölteni, ha áthelyezték akkor látod hogy új kategóriában van, ha nem történt semmi akkor nem történt semmi.

2015. máj. 15. 08:01
 8/9 A kérdező kommentje:

A keresőben már próbáltam rá keresni a kérdés (ek) re, de semmi pozitív, nyoma veszett .

Na majd legközelebb a modikat is megkérdezem .

THX a válaszokat .

2015. máj. 15. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Éppen ezért kérdeztem, hogy új vagy régi. Újaknál egyértelmű, hogy aközben törölték, miközben írtad a választ. Főleg, hogy hosszú választ is írtál.

Ha réginél történne ugyanez, akkor lehetne gyanakodni, hogy miattad került rá újra a figyelem.

2015. máj. 15. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!