Szerinted mi a legnagyobb hibája a gyakorikerdesek.hu oldalnak?
Hogy létezik.
Hiába jó az elképzelés, a megvalósítás pocsék - mi, kérdezők és válaszolók pedig 99,9%-ban ostobák vagyunk.
A kérdések nagy része guglin megkeresve azonnali eredményt hozna, a válaszok jelentős része pedig tudatlanságból vagy trollkodásból kifolyólag teljesen haszontalan.
Ezt a sok baromságot pedig lehetetlen kiszűrni, így az oldal nem képes megvalósítani a kitűzött célját: nem tud a gyakori kérdések és a rájuk adott hasznos válaszok gyűjteménye lenni.
-sok a hülye felhasználó
-ebből következik, hogy sok a hülye kérdés, meg a trollkodásból írt válasz
-lepontoznak, mert nem azt írtad amiért sír a szájuk...ugyan nem verseny, de idegesítő, nem is kicsit.
-értelmetlen módon jelentgetik a válaszaidat
-oltogatnak, idióta válaszokat írnak, csak mintha tudná mit írkál.... ha meg elküldöd a sunyiba, akkor jelent, mert te szegtél szabályt
Az előző válaszoló nagyon jól megfogalmazta : "Ezt a sok baromságot pedig lehetetlen kiszűrni, így az oldal nem képes megvalósítani a kitűzött célját: nem tud a gyakori kérdések és a rájuk adott hasznos válaszok gyűjteménye lenni." Szerintem ez így igaz.
Mindennek az oka, a felhasználók
(#3 vagyok)
Szerintem azzal lehetne javítani, hogy a szabályokat be kellene tarttatni, és ha valamiért tiltás jár, akkor járjon tiltás, akkor talán nem lenne annyi troll.
Nem akarok ordenáré lenni, annyit írnék, hogy nagy csalódás számomra ez az oldal.
Szerintem, ha valakinek alacsony a vérnyomása és egy kis adrenalinre vágyakozik, csak meg kell látogatnia ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!