Mi volt a legnagyobb eredmény/siker, amit a gyakorikerdesek.hu segítségével értél el?
Figyelt kérdés
Pl.: Én elkezdtem rendszeresen (heti3) sportolni, és megismertem nagyon kedves velem egykorú embereket -edőtársak-
L/15:)
2009. nov. 15. 20:48
1/7 anonim válasza:
Elkezdtem ismerkedni a neten, ez nálam már nagy sikernek számít:D
25/L
2/7 A kérdező kommentje:
szuper(:
2009. nov. 15. 21:56
3/7 anonim válasza:
Erőt adtak itt nekem, hogy beszéljek a fiúval, akivel már nagyon régóta "némán" szerelmesek vagyunk egymásba.
4/7 anonim válasza:
Rájöttem, hogy többet tudok az átlagnál, így másoknak tudok segíteni. Ez siker?
6/7 anonim válasza:
elgondolkodtatott valakit a kérdésem, és azzal kezdte a válaszát, hogy tényleg...
7/7 anonim válasza:
Amikor a válaszok közt kirobbannak a nagy viták én mégis olyat tudok írni, ami mind 2 tábort lenyugtatja. Pro-kontra érvek.
És elkezdtem nagyon sokat olvasni és most már én olvasok a legszebben az osztályba.. Pedig a hangos olvasással mindig is problémáim voltak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!