Végeztek valaha is komolyabb kutatásokat a vámpírok létezéséről? És ha igen, akkor mi az eredmény?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 17:14
1/11 anonim válasza:
Vámpírok, démonok, vérfarkasok, strighák, angyalok, pokolkutyák nem léteznek.
3/11 anonim válasza:
szerintem lehet, hogy léteznek 50-50%...én elég sokat kutatok az ilyen dolgok iránt,már vagy 2-3éve mikor csak időm van rá, de nem igazán találtam eddig semmi lényegeset...
4/11 anonim válasza:
én még egyáltalán nem kutattam ilyenek után, ennek ellenére elképzelhetőnek tartom a létezésüket, persze nem szupergyors, szupererős formában.
5/11 anonim válasza:
Menj el elmegyógyászhoz és megkapod ott a választ.
De csak ott mondják meg!!
6/11 anonim válasza:
17:21
Te beteg vagy hol keresed?
Google-ban?? -_-
7/11 anonim válasza:
a 17:26-hoz csak annyit fűznék, hogy attól még nem kell senkinek se elmegyógyászhoz mennie, mert foglalkoztatja ez a dolog...
8/11 anonim válasza:
17:29
-ne aggódj nem a Google-ban és nem vagyok beteg!:)
9/11 A kérdező kommentje:
Már elnézést...nem érzem magam úgy, hogy elmegyógyászhoz kellene fordulnom csak azért, mert foglalkoztat a létezésük kérdése
2011. febr. 19. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!