Hová és miért tünnek el válaszok?
Felhasználói Szabályzatnak hívják, és bárhol sérted meg, ott eljárnak ellened. Lehet csak moderálják vagy törlik a tartalmat, ha súlyos akkor fel is jelentenek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
Egy társadalomban elítélik és büntetik azt aki vét a törvényeknek, erre a közösségre levetítve pedig ez az oldal lehetőset ad bárkinek hogy jelezze feléjük ha kifogásolt tartalmat észlel, és ennek megfelelően járnak el.
A magyarok amúgy is feljelentgetős típusú emberek, "ha nekem rossz, nehogy már másnak is jó legyen"-elv alapján működnek sokan.
Benned is lehet annyi következetesség hogy nem generálsz vitát vagy nem teszel fel ilyen provokatív kérdéseket, mert eltávolítják.
Kössz a válaszokat.
Ilyenekre, legalább is hasonlókra vártam és meg is értem. De mondjuk valamelyikötök kérdésére szatirikussan megfogalmazva, Ügyet Lenke képet festenék magamrol, megbotránkozna valamelyikötök ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!