Hová tűnnek azok a kérdések, amelyeket törölnek?
Figyelt kérdés
Archiválják őket? Ki lehetne őket kérni privátban a válaszok miatt, főleg ha a sajátunkról van szó?2011. márc. 9. 12:16
1/10 anonim válasza:
Hát azt nem tudom kérdezd a modikat.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nincs lomtár. Azoknak már annyi.
3/10 A kérdező kommentje:
Válaszolhatnának igazán ebben a topicban! Ez úgy érzem az őket érintő kérdéseket tárgyalja, vagy ha más is tudhatja rá a választ,elolvasom a szabályzatban én is. Tehát kár külön GYÍK-ot fenntartani erre a célra!!!
2011. márc. 9. 12:41
4/10 anonim válasza:
a választ, megkaptad volna, ha a kérdés kiírása előtt, figyelmesen elolvasod az oldal szabályzatát.
idézem a kérdésedre vonatkozókat:
"Fenntartjuk a jogot, hogy kérdésedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
.......................................................
Ha töröltük az előző kérdésed, olvasd át alaposan a fent leírtakat, mert az okokat közte találod."
5/10 A kérdező kommentje:
Mindez gyönyörűen is hangzik, ha nem lenne annyira rohadtul véletlenszerű a szabályok alkalmazása a moderátorok által, ezért joggal kérhetné el valaki a kérdéseit és a kapott válaszait saját, személyes okokból, úgy hogy az nem sérti tovább sem a modik, sem a felhasználók kényes érzékenyégét kint a honlapon!
2011. márc. 9. 20:56
6/10 anonim válasza:
"Hová tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"
Amúgy nem ok nélkül történik a törlés, feleslegesen pattogsz itt.
8/10 anonim válasza:
Minden jog fenntartva,a modiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!