Hova tűnnek a válaszok? Ki törölgeti ki őket?
Figyelt kérdés
Már többször előfordult ez,de most megint nézem egy pár nappal ezelőtti kérdésnél,hogy mit is írtam a kérdezőnek és nincs ott!Plusz még 1-2 válaszra emlékszem is,de azok is hiányoznak.Ilyenkor mi a szösz van?Ki tudja törölni?A rendszer?De miért,semmi extra nem volt benne.Hogy van ez?2012. júl. 28. 15:13
1/6 anonim válasza:
Minden választ lehet jelenteni a modoknak...
2/6 anonim válasza:
A modik törlik ki. Miért, szerinted hova tűnnek?!
3/6 anonim válasza:
Ha teljes hülyeséget írsz, persze hogy kitörlik.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de a szabályzatot tul.képpen olvastam,azért nem értettem,mert semmi durva nem volt a válaszban-szerintem.Akkor mégis mi alapján törlik?Na mindegy.Nem szoktam "teljes hülyeségeket"írni.
2012. júl. 28. 21:34
5/6 anonim válasza:
a netikett szabályai közül valamelyiket nem tartottad be.
6/6 anonim válasza:
Itt kérdést is kitörölnek semmi alappal.
Az ufo rovatba az előbb írtam egy tök normális kérdést!! Ki is fejtettem mire gondolok! Linket adtam, erre kitörlik az egész kérdést, azzal az indokkal, hogy nemf ejtettem ki elégg!!!
Hát elég ebből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!