Mi a baj az alábbi kérdéssel? Miért kellett törölni?
Elolvastam a GYK szabályzatát vagy mit, de nem igazán értem, hogy melyik pontnak nem felel meg az alábbi kérdés:
(kategória:szerelem,szex: szexualitás)
Lányok,nők! Lenne kedvetek snapchatezni velem?
(kérdés kiegégszítésében:)
Akinek igen, az jelezze valamilyen módon nekem. (pl válaszban vagy üzenetben)
felső korhatár: 60 év
19F
Miért kifogásolható ez a kérdés?
Alsó korhatárnak direkt nem mertem beírni mondjuk pl. a 10 évet, mert annak nincs helye a szexualitás kategóriájában..., de a 60 alattiakkal mi a gond? (nem akartam, hogy 67N-es Mari nénik és társai jöjjenek, emrt az már sok, de egy 60N-es MILF-el semmi gond).
Ennyi erővel minden ismerkedéssel kapcsolatos kérdést is törölhetnének, amiben van életkor említve.
A kérdésed nem kérdés volt, hanem kérés.
Kérdés=információk megszerzésének céljából kiírt üzenet.
Kérés=felhasználók felkérése az igényeid kielégítésére
Erre szokott jönni az a válasz, hogy de hát kérdez az illető, s tulajdonképpen tényleg kérdez, s ha úgy vesszük, ismeretei bővítése céljából. De ez álságos érvelés.
Erre a hirdetés/apróhirdetés is ráillene, az már két ok a törlésre. Okosabban kell megfogalmazni, nem ennyire direktben. Az eredmény nem marad el, s a szabályoknak sem vétesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!