Szerinted mekkora a kamu kérdések aránya a Családi kapcsolatok kategóriában?
Nem a ferdítésekre értem a kamut, hanem arra, amikor teljesen kitalált a történet.
Nagyon soknál olvasom ugyanis, hogy a válaszadók kamunak minősítik a kérdést.
Én napi szinten emberekkel dolgozok és már nem tudok semmin se meglepődni.
Nyilván van 1-2 ordas kamu kérdés, de az is kezd unalmas lenni, h valaki minden kérdésre csak ennyit tud válaszolni,h tuti kamu.
Azért az élet tud ám furcsa dolgokat produkálni, ami számunkra elképzelhetetlen az lehet másnak mindennapos dolog, meg ugye az emberi hülyeség is határtalan.
De az is igaz,h az emberek a való életben is állandóan hazudnak, miért lenne a GYK kivétel?
Hitelesnek tűnik? Nézz vissza párat. Csak a kérdést és a kérdező kommentjeit olvasd. A hatásvadász, válaszolókat hergelő folyamat szinte mindenhol fellelhető.
Pl. Férjem hétvégén ebéd után megiszik egy sört. Alkoholista? A végén már naponta kell haza talicskázni esténként. Ez hiteles? Hatásvadász!
5-ös, ez a fajta tényleg egyértelmű:-)
De találkoztam mostanában néhány olyannal is, amikor a kérdező kiírta a kérdést, 1-2 kommentet fűzött hozzá, aztán eltűnt, mert mondjuk nagyon nem tetszett neki a válaszok nagy része. Jöttek a hozzászólások, hogy tuti kamu, azért tűnt el. Az egyik ilyennél lett vagy 100 válasz a végére.
Amúgy ha valaki bekiabálja hogy kamu, de amúgy nektek kétesélyesnek tűnik, akkor válaszoltok, vagy inkább hagyjátok a fenébe?
Nem tudom, ki pontoz, de nem én. Mindenkinek zöld kezet nyomtam.
Lehet, hogy azok, akik kamu kérdést szoktak kiírni? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!