Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Másokat is idegesít, ha ok...

Másokat is idegesít, ha ok nélkül lepontozzák?

Figyelt kérdés

Ha hülyeséget írok, vagy bántó vagyok, akkor persze megérdemlem a lepontozást. De amikor kedves vagyok, és lepontoznak, aztán az utánam válaszoló leírja ugyanazt, és őt felpontozzák, az borzasztóan idegesít, és nem azért, mert a szzalékok érdekelnének, hanem mert nem érzem igazságosanak. Vannak olyan kérdések, ahol nem is válaszolok, mert tudom, hogy a köztudatban rossz válasz van, és csak lepontoznának (pl jogszabállyal támasztottam alá egy választ, de néhányakban még annyi szövegértés sem volt, hogy megértsék, nekem van igazam) Így viszont nem jut el a helyes válasz ahhoz, akinek szüksége van rá.

Bocsánat, igazából csak panaszkodni akartam egy sort. Van más is, aki így érez? Válaszoltok a lepontozásgatás ellenére?

2014. dec. 10. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnos ott ez a "hasznos" válasz.

Ezért lenne jó, ha mindenkinek kategóriánként menne a pontozás.

2014. dec. 10. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is rossz a pontozási rendszer, de a felhasználó pontozásainak az értékelése még rosszabb.

Ha végig zöldet nyomogatsz a 100%-os válaszokra, függetlenül attól, hogy hasznosak-e vagy nem, nagy %-ban hasznosan értékeled a válaszokat.

Ha egy 100%-osra pirosat nyomsz mert tudod, hogy hibás, (vagy 0%-osra zöldet, mert tudod, hogy hasznos a válasz, csak le van pontozva), azt nálad egy "rossz pont"-nak számítják be. Szerintem az értékelések pontozását meg kéne szüntetni.

2014. dec. 10. 13:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A leghasznosabb válaszok kiemelésének max akkor lenne értelme, ha a hasznosságot a kérdés feltevője állapítaná meg. Attól, hogy nyolc idióta hasznosnak minősít egy hülye választ, attól az még egy hülye válasz marad és az értelmesebb tagok már nem is állnak neki foglalkozni a kérdéssel, mert a válaszokból látják, milyen irányba ment el a topic és tudják, hogy az ő válaszuk, bármennyire is értelmes legyen, úgyis csak lepontozást kapna.

#12: igazad van, ez a rendszer a birkáknak vagy a pontvadászoknak kedvez.

2014. dec. 10. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Kifejezetten imponál amikor lepontoznak, mivel a statisztikák szerint több hülye van mint okos, tehát a többség (a hülyék) nem értenek velem egyet, csak az okosak. (づ。◕‿‿◕。)づ
2014. dec. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!