Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket nem idegesít az ha...

Titeket nem idegesít az ha valaki a kérdésedre azt a választ adja hogy "bocsi nem tudom"? Ha nem tudja a kérdésre a választ akkor minek válaszol?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés amire az egyik válaszoló azt írta: "bocsi de nem tudom tényleg bocsi még egyszer :S"

De ha most nem tudott a kérdésre válaszolni akkor minek válaszol????

A másik idegesítő az ha valaki azt írja hogy:

"bocsi nem tudom csak azért válaszoltam hogy megjelöljem ezt a kérdést mert kíváncsi vagyok milyen válaszok jönnek"

Csak rákattint alul a "Értesítsünk róla a új válasz érkezik?" gombra és kész. Ott lesz a Figyelt kérdések között. Ezért nem kell feleslegesen válaszolni!

2013. aug. 8. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Jogos a felvetésed, s igazad is van. Egy olyan eset van, ami talál érthető, de az is szinte felesleges.

Velem is volt úgy, hogy hasznos választ tudtam adni a kérdezőnek, értékelte is. Aztán a kérdésében feltett még egy, majd még egy kérdést. Kettőnkön kívül más nem is írt. De az egyik „alákérdezésére” már nem tudtam a választ, s ezt jeleztem neki. Nem tettem volna így, ha más válaszok is lettek volna.

2013. aug. 8. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Hülyék az emberek sajnos, nagy az Isten állatkertje.
2013. aug. 8. 12:35
 3/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló igen az az eset még érthető. Mert ha a kérdező feltett még1 kérdést a kérdésében és te korábban hasznos választ adtál neki akkor gondolom főleg tőled várta a választ mert azt hitte hogy hátha megint hasznosat írsz. Emiatt érthető ez az eset...

De az az eset amit a magyarázatban írtam az már nem....

2013. aug. 8. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Azért válaszol,mert neki minden kérdéshez hozzá kell szólni,hogy lássák a jelenlétét. Ahol én vagyok témakör,ott is van 1 hülye qurva,aki mindenhez hozzászól,olyanhoz is amire nem tudja a választ,csak azért valamit mégiscsak odaír feleslegesen.
2013. aug. 9. 09:51
 5/11 anonim válasza:
51%
bocsi nem tudom, hogy miért írják ezt.. tényleg sajnálom... :S
2013. aug. 10. 20:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az utolsó válaszolónak egy piros kéz ment!!!! -.-

Az összes többi válaszolónak pedig zöld :)

2013. aug. 21. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

engem is nagyon idegesit az ilyen, sok hulye unatkozik, es enm tudja mit csinaljon.

0 IQ -_-

2013. aug. 26. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Gratulálunk! Ön bebizonyította a piros kézzel, hogy nem érti az iróniát!
2013. aug. 27. 21:50
 9/11 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!

értettem az iróniát de én nem poénkodós válaszokat kérek hanem normálisakat!

(ja és megsúgom ha most azt gondolod hogy piros kezet küldtem neked akkor ELTALÁLTAD!!!)

2013. aug. 30. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező! Kiderült, hogy téged nem csak a kérdésedben említett válaszok idegesítenek.

Hogy ne zökkenj ki a mérgelődésből, nézz a válaszok értékelésére! A 8. válasz (2013-08-27 21:50) áll a legmagasabb százalékon.

2013. szept. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!