Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket nem idegesít az ha...

Titeket nem idegesít az ha valaki a kérdésedre azt a választ adja hogy "bocsi nem tudom"? Ha nem tudja a kérdésre a választ akkor minek válaszol?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés amire az egyik válaszoló azt írta: "bocsi de nem tudom tényleg bocsi még egyszer :S"

De ha most nem tudott a kérdésre válaszolni akkor minek válaszol????

A másik idegesítő az ha valaki azt írja hogy:

"bocsi nem tudom csak azért válaszoltam hogy megjelöljem ezt a kérdést mert kíváncsi vagyok milyen válaszok jönnek"

Csak rákattint alul a "Értesítsünk róla a új válasz érkezik?" gombra és kész. Ott lesz a Figyelt kérdések között. Ezért nem kell feleslegesen válaszolni!

2013. aug. 8. 11:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

te pedig a harmadik legalacsonyabbon :D.

Ja és biztos miattad van mert te pontoztad le a hasznos válaszokat a 8.-at meg te pontoztad fel.

De amúgy megsúgom hogy nem sokáig marad a 8.-ik a legmagasabb %-on mert én úgyis elintézem :))) :DDD

De egyébként a 8.-ik nem zavart engem

csak az 5.-ik

Ja és légyszi ne offoljatok! Köszi!

2013. szept. 12. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!