Tele van a hócipőm, hogy segítséget kérek, de a moderátorok egyből törlik a kérdésemet, ha valaki linkel valami letöltőcuccot. Titeket nem idegesít?
Mikor valamit nem találok meg sehol,és itt kérek segítséget,nem lehetne,hogy a teljes kérdés törlése helyett kicsillagozzák a linkeket? Csak hogy lehetőségem legyen legalább privátban elkérni -.-"
Most nem pont játékletöltésre gondolok,mert azt vegyék meg a népek,ne torrentezzenek,aláírom. De amikor hónapok óta keresek valamit amit nem adtak ki itt,azt hogy a fenébe talájam meg? Nyilván,ha megtaláltam volna,nem írtam volna ki a kérdésemet.
Bocs,ha ezzel megsértettem valakit,nem volt szándékos,és veszekedést sem akarok,de már nagyon csípte a csőrömet.
Ez sérti a szerzői jogokat, ezért törlik.
Ennyi. Ezen nem tudom, mit ne lehet megérteni.
Húúú...már kérdést sem írhatok ki,semmilyen témában o.O
Nemtom,hogy ez hiba,vagy a moderátorok csinálták,de én kérek elnézést,ha ezzel most felhúztam a kedélyeket xD Nagyon kicsesztetek velem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!