Miért nem engednek a moderátorok kicsit több szabadságot a kérdezőknek?
Ha néha egy kérdés vicces, de nem a humor kategóriában van, azonnal törlik. Én a helyükbe azt tenném, hogy áthelyezném a humor kategóriába és ha még ott is komolyan gondolja, esetleg akkor törölném. Az sem ritka, hogy egy téma csete-patéba megy át. Akkor is törlik. Akkora már itt a vasszigor, hogy nem nevettet meg úgy az oldal, mint korábban. :-)
Néha azt gondolom, hogy ilyen szemüveges, hózentrógeres aggok ülnek a gép előtt és egész nap savanyú képpel csóválgatják a fejüket a kérdéseken. Ami az ő ízlésüknek nem felel meg, azonnal mehet a kukába. De az is lehet, hogy ez alapján kapják a jutalékukat. :-) Lehet ezt is kimoderálják, mindjárt kiderül...
Nem akarok bántani senkit, a modikat sem. Úgyis tudják, hogy az általam megfogalmazott leírás róluk nem igaz, ha mégis törlik a kérdésem, akkor viszont igaz.
Viszont írok egy példát: Volt egy vicces kérdés egyszer az állatok kategóriában, amiről teljesen egyértelmű volt, hogy humor. Most mi van akkor, ha a szerencsétlen felhasználó csak viccelni akart, de nem tudja hogy van humor kategória, mert még új itt. Ha nem törölték volna, hanem áthelyezik a humorba, egyből rájön, hogy van ilyen is. Minden mást áthelyeznek, ami eltéved, kivéve azt ami vicces. Ami vicces azt törlik, nem teszik át humor kategóriába.
Más kérdéseket meg nem raknak át rossz kategóriából.
Pl ez nem tudom, miért családi kapcsolatok: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Néha elég érdekes a moderátorok "működése"
Amikor én néztem, akkor még a családi kapcsolatokban volt, és nem engedte jelenteni.
Csak nem olvasgatják a moderátorok a nem jelentett kérdéseket és válaszokat is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!