Minek jössz fel az oldalra? Mennyi időt töltesz itt? Én azért mert szeretek tanácsokat adni
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 21:59
1/13 anonim válasza:
Én is azért!
De nem sűrűn, amikor épp eszembe jut:)
2/13 anonim válasza:
én is! attól függ. ha találok több frisst kérdést, amire válaszolhatok többet. ha nincs, akkor kikapcsolom azonnal
3/13 anonim válasza:
én azért, hogy nevessek meg hülye válaszokat adjak :D
4/13 anonim válasza:
Az utolsónak csak gratulálni tudok. -.-"
Én is a kérdezőhöz hasonlóan a tanácsadás miatt. =)
5/13 anonim válasza:
Helyesbítve az előttem szólónak. xD
7/13 anonim válasza:
utolsónak-->no comment
Am minden nap,többször.kb 10 percig vok fent.
8/13 anonim válasza:
Mert érdekelnek a kérdések és válaszok is, szeretek olvasgatni + kérdéseket feltenni és válaszolni & segíteni másoknak.
9/13 anonim válasza:
Legtöbbször tanácsot kérni, majd másodsorban tanácsot adni, igazi segítő jó szándékkal. Sajnos a moderatúra elég szűk látókörű, nem egyszer reklámozással "vádolt" azért, mert belinkeltem egy-két életmód weblapot. Másoknak meg bennhagynak sok üzleti bejegyzést is.
10/13 anonim válasza:
Én is inkább válaszokat adok mint hogy kérdezzek. Régóta gitározok, így szeretek kezdő gitárosoknak tanácsokat adni, illetve más nézeteket valló gitárosokkal vitatkozni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!