Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nektek is feltűnt, hogy az...

Nektek is feltűnt, hogy az itt lévők többsége még tanuló?

Figyelt kérdés
Elkezdődött a tanév és azt kell, hogy észrevegyem sokkal inaktívabb lett az oldal.

2014. szept. 2. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Felnőtt emberek többsége rendelkezik elég élettapasztalattal hogy az itt fellelhető leggyakoribb kérdésekre megtalálja a választ, de minimum tudja használni a keresőszolgáltatásokat hogy a neten megtalálja. A maradék a sok fiatal aki a legtriviálisabb kérdésre sem nézi meg a Google keresés első találatát, hanem kiírja és vár 2 órát hogy valaki belinkelje neki.

Kevesebb a troll is, nézd a pozitív oldalát.

2014. szept. 2. 23:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, hasonlóan gondolom én is. Szinte mindenre van válasz az interneten, csak be kellene írni a googlbe és elsőre ki adná. Szóval valóban nevetséges.
2014. szept. 3. 00:28
 3/11 anonim ***** válasza:
ja ,ez mindig így van,szeptember 1.-jével mindig csökken a gyökerek száma.
2014. szept. 3. 10:07
 4/11 anonim válasza:
Van olyan kérdés, amit hiába keresel a google-ba. Ha van is válasz és teljesen járatlan vagy a témában, akkor fogalmad sincs, hogy az igaz-e vagy nem. Én a saját szakterületemen (kertészet, gyógynövények) nagyon sok ostoba cikket szoktam találni. Boldog boldogtalan leközöl bármit. Ezen az oldalon szerintem inkább kapsz értelmes válaszokat, mintha csak beütöd a google-ba.
2014. szept. 3. 12:25
 5/11 Szirty ***** válasza:

#4 és ez mennyivel jobb? Ide is boldog-boldogtan ír amit akar, ugyanúgy mint a fórumokba vagy web oldalakra.

Ugyanúgy nehéz kiszűrni hol az igazság nem? :-)

2014. szept. 3. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is tegnap kerestem itt kérdéseket egy témával kapcsolatban ami érdekel,volt is erre kiterjedő kérdés több is,de válasz egyikre sem volt normális és kielégítő. Van ,ami valóban nincs a google ba de sokszor ide sincs rendesen leírva.
2014. szept. 4. 10:24
 7/11 Szirty ***** válasza:
Ráadásul a kérdések nagy része olyan rosszul van feltéve, hogy még a kérdező sem érti és nincs semmi értelme válaszolni rá.
2014. szept. 4. 14:53
 8/11 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a legtöbb felnőtt úgy gondolja, már mindent tud, amire szüksége van, illetve nincs idejük netezni a munka meg a család miatt.
2014. szept. 8. 10:39
 9/11 anonim válasza:
Ha van is googleban válasz, miért ne írhatná ide ki??? Ennek az oldalnak az a lényege!!!
2014. szept. 18. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Ennek az oldalnak a lényege, hogy olyan problémákra találj megoldásokat, amikre nem találtál magadtól, illetve olyan módon hogy arról lehetőleg ne derüljön ki hogy ki kérdezte.

Ez nem ugyanaz azzal hogy itt megvárod hogy más belinkelje neked ugyanazt, amit te is meg tudtál volna keresni.

Mióta elkezdődött az iskola, az oldal is áttért a házifeladat-megoldó fórummá, ahol nem is a logikát vagy ötletet kérnek vagy segítséget hogy elkezdhessék, hanem hogy csináld meg a házi feladatát, ő lemásolja és ezzel kész.

Mindkét eset funkcionális analfabétizmus és lustaság keveréke.

2014. szept. 18. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!