Miért csak egyszer lehet kiemelni egy kérdést, amikor vannak olyan kategóriák, ahol olyan gyorsan pörögnek a kérdések, hogy egy órán belül már másik oldalon van, és az emberek többsége nem lapoz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 00:35
2/3 anonim válasza:
Nem értelek, hogy mi köze van a kérdés kiemelésnek a lapozáshoz???
A kiemelt kérdések "fő" helyen vannak az első oldalon, aki belép egy témakörbe, rögtön ezekkel a kiemelt kérdésekkel találkozik.
Szerintem a kimeléssel az a gond csak, hogy olyan kérdéseket emelnek ki, amelyekre már ment 20 értelmes válasz, tisztelet a kivételnek, de a többség kérdés ilyen v. már nem is aktuális.
3/3 A kérdező kommentje:
Olyan köze van hozzá, hogy egyes kategóriában pörögnek a kérdések, kiemelem, kiemel más is kérdést, olyan sokan emelnek ki kérdést, hogy az enyém eltűnik (meg másé is), de az X-edik oldalon van, ahova már nem lapoznak tovább az emberek, és még nem kaptam rá megfelelő vagy elegendő választ, akkor igazán nem is kaptam segítséget. Szóval ha többször kiemelhetném, több esély lenne, hogy megfelelő mennyiségű vagy megfelelően értékelhető válasz érkezik. Vagyis ha nem emelhetem ki többször, újból fel kell tennem, ha választ akarok rá. Aki elhülyül egy kérdést, vagy csak azért ír, hogy írjon valamit, de nem ért hozzá, az nem válasz, gondolom, ez világos.
2009. aug. 30. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!