Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Egyes embereket miért nem...

Egyes embereket miért nem tiltanak ki innen?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon elszaporodtak azok a felhasználók, akik minden kutyás kérdéshez annyit írnak csak, hogy nem kellett volna kutyát venni, vagy hogy nem való neki ilyen kutya.

Segíteni nem akarnak, trágár hangnemben, sőt sokszor trágár dolgokat is írnak, sértőek, és nem adnak hasznos válaszokat, de lepontozzák azt aki megpróbál segíteni. Csak szítják a veszekedést, a kérdező pedig ha kapott is értelmes választ, ezeknek a kötekedőknek köszönhetően elbizonytalanodik.

Az adminok nem ellenőrzik ezt? Aki képtelen rendesen válaszolni az adott kérdésre, az egyáltalán miért válaszol? Azzal senki sincs kisegítve, hogy jól leoltják, hogy mekkora marha volt.

2014. aug. 27. 14:27
1 2
 11/17 sippara ***** válasza:

"És mi a biztosíték arra hogy ti tényleg értetek hozzá? Álnévvel akárki lehet az ember."

Akkor minek teszel fel egyáltalán kérdést? Vissza lehet olvasni egyébként, a legtöbben évek óta válaszolgatunk itt, közben mi is tanul(t)unk - nem is keveset -, ha ért hozzá valamennyire az ember, akkor meg tudja állapítani akár már pár hszból, hogy a másik ért-e hozzá, ha meg nem, akkor tulajdonképpen minden segítség :D

"Amúgy meg ha nem lehet feltenni itt kérdést, akkor minek van az oldal?"

Senki nem mondta, hogy nem lehet feltenni kérdést. Csak ha (maradva az autóknál) bemész egy autószerelőhöz, és közli, hogy motorhiba, nem kezdesz el anyázni, hogy pedigkarurátor, mert nyilván nem értesz hozzá - ha értenél, nem vitted volna szerelőhöz/írtad volna ki a kérdést.

"Meg mi van ha a kérdező már régen fordult szakemberhez, csak gondolta, meghallgatja mások véleményét is. Több szem többet lát alapon."

Akkor írja oda a rohadt leírásba, hogy egyébként már foglalkozik velük kiképző/járnak suliba, ahol ezt és ezt mondták, csak szeretné mások véleményét is meghallgatni, akkor véleményt fogunk írni. De valljuk be, százból 99 kérdés kiírója a büdös életben nem látott sulit még csak képen se.

2014. aug. 27. 15:06
 12/17 sippara ***** válasza:
Ja és plusz 1: az enyém annyira már nem álnév, a legtöbb fb csoportban (meg igazából bárhol máshol is) vállalom, hogy én vagyok a "sippara" nick mögött, a saját nevemmel sem válaszolnék/válaszolok másként :)
2014. aug. 27. 15:08
 13/17 A kérdező kommentje:
De ti miért hiszitek azt hogy egy álnév alapján mindenki ismerjen titeket? Állandóan úgy írtok magatokról mintha világsztárok lennétek és mindenkinek tudnia kéne hogy kik vagytok. Amíg gyakorin megy a dolog, addig ti is csak ugyanolyan fórumozók vagytok mint bárki más. Azzal a különbséggel hogy más segíteni akar, ti meg csak kötekedni jártok fel. Meg olyan válaszokat adni, amikben annyi a tanács hogy menj vele suliba. Aztán mi van ha már jár vele suliba, csak ott se tanítanak meg mindent egy nap alatt.
2014. aug. 27. 15:11
 14/17 sippara ***** válasza:
Elkezdhetnék csak az utóbbi pár napból kérdéseket linkelgetni, de gyanítom, ha érdekelne is a kérdésed témája, fel sem tetted volna, mert ennyit magadtól is ki tudtál volna deríteni. Nem kötekedni járunk ide, segíteni járunk ide, de (hogy konkrét példákkal jöjjek) aki vett a KÁJa mellé egy moszit úgy, hogy a nevelésről fingja sincs, annak nem fogunk tudni a szakemberen kívül mást mondani, mert bármilyen távgyógyítás szó szerint KÖZVESZÉLYES lenne, aki elhozta hat hetesen a pibbúját, és most azt se tudja, melyik végén szarik, annak szintén nem tudunk más tanácsot adni azon kívül, hogy murvagyorsan keressen fel szakembert, mert szintén közveszélyes lenne (lásd akár a pár nappal ezelőtti amstaffos támadást, azok is pont ilyen helyről lehettek, és pont ennyi hozzáértéssel is nevelték őket). Aki konkrét megválaszolható kérdéssel jön, legyen az szobatisztaság, vagy apróbb problémák, mint a tömegközlekedés, autóba/kennelbe/boxba szoktatás, az pontos választ fog kapni a kérdésére, mert adható rá pontos válasz anélkül, hogy aztán évekig rágjam rajta a körmöm, hogy vajon felzabálta-e már a moszi az egész családot egy félrement tanácsom miatt.
2014. aug. 27. 15:18
 15/17 A kérdező kommentje:

KA? Az mi?

Amúgy normális kérdésre is sokszor olyan bunkó dolgokat válaszolnak, hogy nemigaz. Ott volt az amikor megkérdezte valaki, hogy kell használni a fojtót. Egyből megkapta a magáét. Aztán valaki írt egy rendes választ, amit a kérdező megfogadott, érdekes, 2 nappal később írta hogy sikerült neki. De nem a bunkó válaszolók miatt.

2014. aug. 27. 15:22
 16/17 Imola Ágnes ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az esetek 90%-ban már a kérésből látszik, hogy fogalma sincs a nevelésről, és suliban sem volt. Maradjunk autós példánál: ha valaki megkérdezi tőled, hogy a váltót hogyan kell használni, akkor gondolom te is alapból rájössz, hogy nincs jogosítványa az illetőnek. Nah, ugyan ez van kutyázás terén is.

Jah, és ahhoz, hogy minnél pontosabb választ kapjon, sok információt kellene kiirjon. Másik dolog: ha valaki megkérdezi, hogy hogyan kell használni egy váltót, akkor arra is rájössz, hogy nem volt oktatónál sem, mert akkor attól kérdezné ezt a végtelenül egyszerű dolgot. Amúgy én is saját nevemmel vagyok itt, és eddig akárki kérdezte elmondtam privátban ki vagyok, és mit csináltam eddig. Mivel nem magyarországon élek, nem érnek olyan támadások, hogy reklámozom magam, szóval nem értem miért baj, hogy elmondom a véleményem.... ez az oldal kérdésekről, és válaszokról szól, nem problémákról, és varázsigékről...

2014. aug. 28. 07:29
 17/17 Imola Ágnes ***** válasza:
nem KA, hanem KÁJ- vagyis Közép-ázsiai Juhászkutya
2014. aug. 28. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!