Kutya tavolletemben megtamad embereket?
A gond, hogy pár napja nálad lévő neveletlen kutyától elvárod, hogy azonnal tökéletesen viselkedjen egy olyan ember mellett, aki idáig egyszer "vigyázott" a kutyára.
Eleve ilyen kutyát nem engedünk el póráz nélkül.
Menjetek te és a barátnőd együtt egy kutyaiskolába a kutyával.
Tudom, milyenek a goldenek, ez viszont egy szaporitos, tk nelkuli kutya, nem lehet tudni, mit orokolt.
A baratnomet nen csak egyszer latta, lakotarsak vagyunk, egyutt is dolgozunk, viszont egyedul hagyva meg csak most volt masodszor. A kutyat mindenhova viszem magammal, dolgozni is, velem teljesen jolnevelt, problemamentes. Az eset a munkahelyen tortent, a szobaban nem hiszem, hogy porazra kene venni. Nem tudom, mit segithetnenek a suliban, volt mar kutyam es nem egy golden kolyok volt a legnehezebb eset, akivel megkuzdottem, meg ha a jelenletemben eddig nem is csinalt gondot, akkor nem tudom, mit mondhatnanak a suliban.
1# vagyok. Komolyan úgy gondoljátok hogy félelemből agresszív? Ha tényleg így van, akkor vigyétek suliba, hátha ki lehet belőle nevelni. Nem tudom gondolkodtok-e azon hogy később fialtatjátok, de remélem ezzel örökre kiveritek ezt a fejetekből, mert ilyen tulajdonságot tilos tovább örökíteni!
Azért jó lenne, ha tisztáznátok a dolgokat, még mindig nincs ellenérv arra hogy csak ők reagálják túl. Ki kéne figyelned hogy hogy viselkedik velük, lesd ki messziről úgy hogy ő ne lásson téged. Egy goldennek nem szabadna agresszívnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!