A 6 órás tiltás egy kérdés törlése után mire jó?
2xSü, sok szempontból nem értek egyet veled. Lehet, te olyan válaszokat írtál, olyan kategóriában, ahol nem is nagyon lehet megszegni a szabályzatot, véletlen se. De azért mások akaratlanul is feltehetnek egy olyan kérdés, ami később kiderül, szabályt sért. Vagy nem is sért szabályt, de úgy ítélték meg. Én már néztem úgy, hogy hát mi történt, ezt meg miért törölték, azóta se értem.
És hát együtt jár a kérdés törlésével a 6 óra. Tényleg felesleges büntetni vele azt, aki semmi kárt nem is okozott volna senkinek a kérdésével, de valamiért törölték. Nem kéne őt is büntetni.
Én egyszer átírtam html szerkesztőben a lementett oldalon a felhasználónevemet valami teljesen értelmetlenre, átírtam pár dolgot az oldalon (ebben semmi sértő nem volt), csináltam róla Printscreen képet, és nagy meglepetésemre törölték a kérdésem. Átírtam pl., hogy valamelyik kérdéshez 7837984627 válasz érkezett, és egy teljesen értelmetlen felhasználónevet. Vagy valami ilyesmi. Ezt a Humor topikba raktam. Hogy ebben mi volt szabályszegő, azóta se tudom.
De lehet, nem pont ezt csináltam, hanem valami hasonlót. Régen volt.
Egyszer vettem egy nyelvkönyvet, de hanganyagot nem adtak hozzá, mert már nem gyártják és nem tudtak a boltban segíteni, hogy tudnám megszerezni. Itt az oldalon megkérdeztem, azt a kérdést is törölték.
Az másik dolog, hogy napokig nem léptem be, akkor olvasom az üzenetet, de a 6 óra addigra bőven lejárt. A másik, nem is érdemeltem volna ilyenért büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!