Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha olyan gépről lépek be ide,...

Ha olyan gépről lépek be ide, amiről valakinek már letiltották az accountját, engem is letilthat az oldal?

Figyelt kérdés
Ha jól sejtem, ez IP alapon megy, márpedig akkor ez jelenthet veszélyt, nem? Valakivel előfordult már ilyesmi?

2014. jún. 24. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Igen,letiltanak akkor is mivel az a IP tíltva van a rendszer számára. Ha ilyen történne a info@gyakorikerdesek.hu vagy a moderator@gyakorikerdesek.hu-ra írt levéllel mindezt jelzed és nagy eséllyel moderátorok visszaállítják a felhasználód de lehet,hogy nem...
2014. jún. 24. 22:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, azért ez elég necces így. Értem én, hogy szűrni kell a hülye felhasználókat, ez nagyon helyes, de mi van, ha valaki csak egy közös gépről fér hozzá a nethez, és ezért jár pórul? Valami más megoldást kéne kitalálni.
2014. jún. 24. 22:41
 3/3 anonim válasza:
100%

virtualipadress.net

beirod az oldal címét a keresőjébe pl www.gyakorikerdesek.hu és ha letiltottak egy oldalról oda is visszatudsz lépni mert megkerüli a rendszert.

Mi akkor használtuk ezt mikor általánosba infótanár letiltotta a facebookot és a 4chant utána meg csodálkozott hogy léptünk másnap fel :)

2014. júl. 7. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!