Nektek mi a véleményetek az itteni moderációról?
Először is le szeretném szögezni, hogy nem a provokáció, vagy a feszültség keltés a célom. Csak kíváncsi vagyok más felhasználó véleményére is.
Én személy szerint következetlennek tartom az itteni moderátorok tevékenységét. Tegnap volt egy kérdés a Szerelem, szex kategóriában, ahol egy lány arról írt, hogy nem bírja elfogadni az alakját, s hogy mi mit gondolunk róla. A linkelt képen egy nagyon szép és formás női alak volt látható, de hiába írta mindenki, hogy nincs vele semmi baj, a kérdező tovább sajnáltatta magát, én meg indulatból beírtam a "utálom az ilyen egófényező i**ótákat" választ. A trágár kifejezést nem csillagoztam, így értelemszerűen törölték a hozzászólásom és figyelmeztetést is kaptam, amivel én most teljes mértékben egyetértek, hisz megszegtem a szabályzatot.
Viszont egyszer feltettem egy kérdést ugyanebben a kategóriában, amire az első válasz, az "azért mert hülye vagy" volt. Hiába jelentettem kétszer is, még mindig látható az oldalon. Kérdem én, miért is? Vagy a hülye az enyhébb kifejezés, mint, amit én használtam? "Hülyézve" megsérteni a kérdezőt szabad, csak i**ótázni nem?
És ez csak egy a sok példa közül, ami bizonyítja, hogy mennyire következetlen is a cenzúra, ami itt folyik, sőt a legtöbb esetben teljesen felesleges.
Az meg a másik, hogy éjszaka a fent már említett kategóriában szinte teljesen elszabadul a pokol, szinte bármilyen kérdést feltehet a delikvens, jó esetben másnap törlik, rosszabb esetben soha.
Ti mit gondoltok?
Én sem értem ezeket.
Talán el sem olvassák a feltett kérdést, de már jön az appeláta.
Túl hosszú a kérdezett szöveg, ne tegyek bele http kodot
és törölte.
Igaz írta felebezésnek van helye az adott címükön, de hát minek írjak Nekik?
Az előző voltam.
Helló, Kérdező, Te olyan hosszú szöveget írtál, én ennek csak a töredékét, mégis törölték.:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!