Kiváncsiságból megnéztem a pontjaimat tegnapelőtt és ma. Valamiért kevesebb lett 11 ponttal! Mitől csökkenhet az elért pontszám?
Sosem értettem én ezt a lepontozósdit.Mire fel?? Ez egy kérdez-felelek oldal értelemszerűen eltérő véleményekkel! Most az eltérő más véleményt mire fel pontozza le valaki??? Aki meg direkt abszurd baromságokat ír az is viccből írja.Nevetni kell rajta(úgyse sűrűn tesszük)és tovább menni.Nem pedig lepontozni!!:)))
MÁTÓL SENKI SE PONTOZZON LE SENKIT!!!!:)))))))))))))
Engem is folyton félreértenek, lepontoznak, lehülyéznek.
Egyáltalán nem értik az iróniát. Én meg röhögök rajtuk, sőt még lovat is teszek alájuk. Hogy némelyek mennyire komolyan veszik magukat !
Nem olvasnak Rejtőt. Tele vannak a könyvei nyelvi poénokkal.
Hatalmasak !
Itt most két teljesen különböző dologról beszéltek. A főoldalon a toplistában található pontszám az oldalon való aktivitást mutatja. Látni is lehet a tetején, hogy pontot kapsz a kérdésírásért, a válaszolásért és az értékelésekért. Ezekből áll össze az aktivitásod összpontszáma.
Az egyes kérdéseknél a válaszok értékeléseiből kalkulálják az adott válasz "hasznosságát" százalékban. Ennek az aktivitási pontszámhoz nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!