Csak kiváncsiságból.!?
Az én barátom tunéziai. Angolul beszélünk, mivel ő tud franciául is, de én meg németül, szóval csak az angol maradt. Őt érdekli a magyar nyelv és szokott tőlem tanulni dolgokat. Szokás terén szerintem mindenki tartja a sajátját és vegyítjük a dolgokat. Tiszteljük egymás szokásait, sőt van ami különösen tetszik a másik szokásai közül. Ilyen kapcsolat csak teljes toleranciával működik, de szerelem mellett ez nem nehéz.
(Szeretnélek figyelmeztetni mielőtt meggondolatlan dolgot csinálsz, nekem barátom is mesélte, hogy sok fiú csak azért akar európai barátnőt, hogy ide jöhessen és munkát vállaljon, nem feltétlen szerelemből. Természetesen nem mindenki ilyen, az én barátom már bizonyított, de ha észre veszed, hogy anyagias vagy tőled kér pénzt erre vagy arra, akkor hagyd ott, mert csak kihasznál. Ez kiderül, ha figyelsz. Szóval légy egy picit figyelmes az ismerkedés időszaka alatt és nem lesz gond. Az is figyelem felkelő, hogy van munkája vagy sem ott. Az én barátom bankban dolgozik már több, mint 4 éve és jól keres. Szokott is ajándékokat küldözgetni nekem. Természetesen én is viszonzom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!