Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak kiváncsiságból.!?

Csak kiváncsiságból.!?

Figyelt kérdés
Van itt olyan hölgy akinek arab vagy akár tunéziai férje vagy barátja van??? Esteleg olyan férfi akinek arab felesége vagy b.nője van??? Ha igen akkor, az hogyan működik??? Pl. Megtanuljátok egymás anyanyelvét és ugy beszéltek, vagy csak angolul vagy hogy??? Ki veszi át kinek a szokását?? Ez engem nagyon érdekelne:) Köszönöm.
2011. aug. 6. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! Nincs mit, nyugodtan írj, ha van még kérdésed.
2011. aug. 6. 13:54
 12/16 A kérdező kommentje:
(Kicsit eltér a többi kérdésemtől...:D) Azt mondtad hogy ti angolul beszéltek egymással... Akk. Te folyékonyan beszélsz angolul??? :O Hogy tanultad meg??:)
2011. aug. 6. 15:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, folyékonyan beszélek. Azért én is hibázok néha, mivel nem az anyanyelvem. Főként a gimnáziumban tanultam meg, nyelvi előkészítős osztályba jártam és utána négy évig minden nap volt angol órám. Így nyelvvizsgám is van, de sajna most is mennem kell (augusztus 26.) a diploma miatt, mert üzleti angolból is nyelvvizsgát kell tennem. Visszatérve te magad is sokat tanulhatsz, ha angolul nézel filmet, angol felirattal még jobb. Esetleg lefordítod a zeneszámok szövegét, vagy magántanárt keresel, aki nagyon szigorú és sokat követel. Annál lehet a legjobban tanulni. :)
2011. aug. 6. 17:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Aham értem. Én is szeretnék megtanulni angolul, mert még csak egy kicsit tudok:)
2011. aug. 6. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Sok sikert és még nagyobb kitartást!
2011. aug. 6. 21:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. aug. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!