Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van úgy, hogy a toplistá...

Miért van úgy, hogy a toplistán, az össz. pontszám határozza meg azt, hogy ki hányadik helyen áll?

Figyelt kérdés
Mert ha vki 100%-ban ad hasznos válaszokat,és mondjuk válaszért kapott pontszáma 500,értékelésért 100 az hátrább van,mint az,aki 10%-ban ad hasznos válaszokat,a válaszaiért kapott pontszáma 100,és értékelésért 600?Hiszen az értékelésért kap azért pontszámot mert helyesen értékel.Dehát annyi az egész,hogy rákattintgat elolvasás nélkül a 100%-ban hasznos válaszokra?!Így bárki könnyen lehetne első,második stb..
2008. nov. 24. 01:32
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

jaja, erre már én is gondoltam, de szerintem erre nem kapsz ,,tökéletes" választ, mert így oldották meg...bár sztem egy kicsit jülyeség :S

de ez az én véleményem

2008. nov. 24. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:
54%
Akkor kattintgass te is, ha annyira zavar! Én egyáltalán nem azért értékelek, hogy minél több pontom legyen. És amugy is sztem az értékelésért kevesebb pontot kapsz mint kérdésért és válaszért. Ugyhogy sztem inkább még találgass ki ilyen idióta kérdéseket és majd gyűlik a pontod
2008. nov. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!