Tisztelt Felhasználónk! Írásaidból már számtalan alkalommal kellett törölnünk, mivel sorozatosan megszegted szabályainkat. Ez mi?
Tisztelt Felhasználónk!
Írásaidból már számtalan alkalommal kellett törölnünk, mivel sorozatosan megszegted szabályainkat. Ha a továbbiakban is ilyen módon használod a weboldalunkat, akkor a regisztrációd korlátozásra, illetve tiltásra kerülhet!
Ez az üzenet az oldal moderátoraitól érkezett, tartalma fontos!
Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférés korlátozásával, vagy regisztráció megszüntetésével járhat.
Üzenetünkre a moderator@gyakorikerdesek.hu e-mail címre küldhetsz választ, amint lehetőségünk nyílik rá (de legkésőbb 2-3 munkanapon belül) válaszolunk.
Az üzenet bezárásához kattints az alábbi gombra!.
Ez mi?
ez egy moderátori figyelmeztetés
neked minek tűnik? horgolt asztalterítőnek?
"sorozatosan megszegted szabályainkat"
Engem egyszer minden figyelmeztetés nélkül tiltottak egyetlen beszólás miatt - amit ráadásul nem is annak szántam, félreértették. Az a regem nem él a mai napig, és hiába írtam nekik, hogy magyarázzák már meg, miért van ez így, mikor ki volt már akkor is írva, hogy tiltás előtt figyelmeztetnek, nem válaszoltak a levelemre. Ezt csak úgy érdekességképpen mondom.
Úgyhogy örülj neki, hogy vették a fáradságot és szóltak.
Örülj neki, hogy szóltak. Nekem nem vették erre a fáradtságot.
Az én bűnöm, hogy konkrét márkákat linkeltem egy olyan kérdésre, hogy melyik pelenkát javasoljátok.
Reklámozás miatt azonnal kitiltottak, mikor rákérdeztem még azt is hozzátették, hogy volt pár válaszom ami törlésre került. Ja azalatt a 3-4 év alatt előfordul.
A trollokat bezzeg folyamatosan bent hagyják.
Amúgy te miket csinálsz? Mennyi a %-od? (ezt azért kérdem mert a trolloknak sokszor alacsony)
...utolsó figyelmeztetés?!
(a kizárásod előtt...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!