Hogyan lehet 100%-os válaszadónak lenni? Mit kell ahhoz válaszolni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 16:08
1/9 anonim válasza:
Olyat, amit a kérdező, és a szavazók is hallani akarnak :) Néha van leszavazási hullám, mert valaki(k) szerint ez vicces, úgyhogy a 100% válaszadók nagy része szerintem frissen regisztrált.
2/9 anonim válasza:
Szerintem sehogy. A most regisztáltak 100%-osak, de pár napon belül ők sem lesznek azok. Nem tudsz olyan választ adni, ami mindenkinek tetszik, mert mindenki másképp gondolkodik. Meg tényleg vannak olyanok, akik ok nélkül leszavazzák a másikat. Különben meg nem számít, hogy hány százalékos vagy, ezen nem múlik semmi.
3/9 anonim válasza:
Akinek nagyon magasak a százalékai, az vagy csak olyan kérdésekre válaszol (jól és frappánsan), amire egyértelmű a válasz, vagy pedig simulékony.
4/9 anonim válasza:
Nekem sok nagyon értelmes és részletes válaszomat szavazták már le, sokszor nem is értem miért.
5/9 anonim válasza:
Írj erre a kérdésre választ. Egyik mindegyik 100%-ot kapott. Adjatok légyszi erre a hozzászólásra is :)))
6/9 anonim válasza:
Pár napja regisztráltam, de már sikerült "leérnem" 85%-ra. ;))))
Ha 100%-os akarsz maradni, akkor ne válaszolj többet, vagy csak olyat, amit a kérdező hallani akar. De még úgy sem fog sikerülni. :P
7/9 anonim válasza:
Na tessék. :)) Már itt is megjelentek a "leszavazók". :)
Azt nem értem, miért jó nekik negatív pontokat gyűjteni. :P
8/9 anonim válasza:
Meg msot nemértem, például a humor oldalon HUMOROSNAK kell lenni,ehez képest 20%-ra szavaztak le, mért is???? azér mer hülyültem.de vannak idiota emberek akik ezt nem viselték el...pedig nem is szoltam be senkinek semmit...mer vicces volt...csak ennyi. Meg a véleménynyilvánitásnál??? Ha valakinek nem teccika véleményem akkor ne olvassa el??? Javamra legyen mondva...azok a válaszolok..akik csak szivatni tudjáka kérdezöt..amikor nem is kérdezett semmi rosszat..hát azt én szivesen lehuznám a fenébe a %-át..de nem teszem..mer nem vagyok bunko. De forditva???? nem szoltam be senkinek mégis NEM HASZNOS a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!