Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan lehet 100%-os válaszadó...

Hogyan lehet 100%-os válaszadónak lenni? Mit kell ahhoz válaszolni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Olyat, amit a kérdező, és a szavazók is hallani akarnak :) Néha van leszavazási hullám, mert valaki(k) szerint ez vicces, úgyhogy a 100% válaszadók nagy része szerintem frissen regisztrált.
2008. júl. 29. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem sehogy. A most regisztáltak 100%-osak, de pár napon belül ők sem lesznek azok. Nem tudsz olyan választ adni, ami mindenkinek tetszik, mert mindenki másképp gondolkodik. Meg tényleg vannak olyanok, akik ok nélkül leszavazzák a másikat. Különben meg nem számít, hogy hány százalékos vagy, ezen nem múlik semmi.
2008. júl. 29. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Akinek nagyon magasak a százalékai, az vagy csak olyan kérdésekre válaszol (jól és frappánsan), amire egyértelmű a válasz, vagy pedig simulékony.
2008. júl. 29. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sok nagyon értelmes és részletes válaszomat szavazták már le, sokszor nem is értem miért.
2008. júl. 29. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Írj erre a kérdésre választ. Egyik mindegyik 100%-ot kapott. Adjatok légyszi erre a hozzászólásra is :)))
2008. júl. 30. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Pár napja regisztráltam, de már sikerült "leérnem" 85%-ra. ;))))

Ha 100%-os akarsz maradni, akkor ne válaszolj többet, vagy csak olyat, amit a kérdező hallani akar. De még úgy sem fog sikerülni. :P

2008. júl. 31. 01:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék. :)) Már itt is megjelentek a "leszavazók". :)

Azt nem értem, miért jó nekik negatív pontokat gyűjteni. :P

2008. aug. 2. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg msot nemértem, például a humor oldalon HUMOROSNAK kell lenni,ehez képest 20%-ra szavaztak le, mért is???? azér mer hülyültem.de vannak idiota emberek akik ezt nem viselték el...pedig nem is szoltam be senkinek semmit...mer vicces volt...csak ennyi. Meg a véleménynyilvánitásnál??? Ha valakinek nem teccika véleményem akkor ne olvassa el??? Javamra legyen mondva...azok a válaszolok..akik csak szivatni tudjáka kérdezöt..amikor nem is kérdezett semmi rosszat..hát azt én szivesen lehuznám a fenébe a %-át..de nem teszem..mer nem vagyok bunko. De forditva???? nem szoltam be senkinek mégis NEM HASZNOS a válaszom.
2008. aug. 4. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Csakis pozitív értékelés
2022. júl. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!