Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy érheti el valaki, hogy a...

Hogy érheti el valaki, hogy a többiek szerint 0%-ban ad hasznos választ? És ez vajon nem idegesíti őt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy "a válaszoló 0%-ban ad hasznos választ". Tehát szinte minden válasza 0%-os.

Az ilyennek a hitele is mélyen a kacsa se*gge alatt lehet. Én a helyében azonnal újra regisztrálnék. Vagy legalábbis nem válaszolnék többé egy kérdésre sem.

2009. dec. 29. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek direkt csinálják, hülyeségeket írnak hogy leszavazzuk őket. Nem tudom miért jó ez. Ezzel szórakoznak.
2009. dec. 29. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én meg azt nem értem hogy lehet valaki annyira tökéletes

hogy 100% ban hasznos válaszokat ad?

2009. dec. 29. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is direkt csinálják. Nekik ez a szórakozásuk, nem segíteni jöttek ide!

"Az ilyennek a hitele is mélyen a kacsa se*gge alatt lehet."

A nagy százalék sem garancia arra, hogy a válasz jó. Van akinek kisebb a százaléka, csak mert a véleménye nem egyezett meg 10 másik emberével, és leszavazták, de a válasza jó.

Én sose nézek százalékot; elolvasom a választ, és ha jó a tanács/segítség, megfogadom, ha pedig nem akkor figyelmen kívül hagyom. :)

15/F

2009. dec. 29. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ne higgyétek hogy ha valakinek 100%-os a hasznossági mutatója a válaszokra nézve, az annyira tökéletes!

Akinek 100%-on van az valószínűleg olyan válaszokat ad amiben saját maga nem foglal állást: hanem legtöbbször két vagy több véleményt ír le, s mindezt úgy teszi hogy saját magát függetleníti tőle. (pl: "sok ember ezt mondja...de mások azt mondják... míg amazok nem így gondolják...") Vagy esetleg hozzáteszi még hogy "szerintem viszont mindegyikbe van valami igazság" vagy ha vitás dologról van szó: "erről nem érdemes vitatkozni" stb...

Persze nem pont így ahogy én írtam, de a mondandójuk lényeg ilyesmi. S így eléri azt, hogy bár különböző véleményű emberek olvassál a válaszát, senki se fogja lepontozni, mert valahol mindegyikkel egyetért, de igazából saját maga önnön véleményét nem fejti ki, az ő "gondolataiba" nem enged betekintést.

Ezért nem annyira sokatmondó ez a százalék-dolog. Könnyen előfordulhat hogy aki mondjuk 50-60 százalékon van, az bármelyikünknél okosabb, csak egyszerűen az "átlag" nem képes felfogni amit ír, mert nem azon a szinten vannak. Így aztán le is pontozzák, mert hülyeségnek tartják.

2009. dec. 30. 00:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Érdekes.

Amúgy szerintem akinek 100% a mutatója, az csak azért van, mert nincs még fenn régóta.

Na de persze kell hozzá néhány jó válasz is, amit 100%-ra értékelnek.

2009. dec. 30. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki nulla százalékon áll, annak biztos van itt egy másik énje is, az értelmesebb válaszokra.
2009. dec. 30. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!