Amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted. Igaz ez még erre az oldalra?
Szerintem igaz még erre az oldalra, aki meg másnak rosszindulató, sértő, provokatív választ ad, majd meglátja, hogy milyen, mikor az ő kérdésére reagálnak így. Az én kérdéseimre is sok rosszakaró ember ír, de sajnos ezeket nem bírjuk kíszűrni, kitörölni, és amiben sértő szavak vannak, sajnos átjutnak a szűrőn kicsillagozva/kipontozva/külön írva.
Egyébként én megmerem kérdezni, amit megakarok tudni, és mivel anoním az oldal, szerintem mindenki. Nem tudom a választ arra, hogy miért kell mindenkit oltogatni, de sajnos az emberek többsége mostmár ilyen.
Amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted.
Ez azt jelenti h amit otthonn családba barátoktol iesmi nem mertél +kérdezni,azt itt megkérdezheted,mert ugyse tudják kivagy igy nem i olyan ciki..
és nem az az oldal szlogenje,h:
ha itt kérdezel valamit,tutu,hogy nem sértő válaszokat adnak.
szerintem a kérdésed nem nagyon kapcsolodik a szlogenhez..
válaszolos csaj
"A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad."
ez mindent elárul...
egyetértek az elsővel :DDD
olyan jó gonosznak lenni és tudni hogy ugysem tud semmit csinálni max visszavág.
De azért néha elcsodálkozom hogy feltesznek olyan kérdéseket amit még a 11éves hugom is tud. Ennyire buták az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!