Szerintetek miért van az hogy ha egy kérdést nő tesz fel akkor minden rendben, ha hasonlót egy férfi azt rögtön törlik, mondván hogy provokáló?
Akik már különköltöztek a szüleiktől, azok hányszor beszélnek velük egy nap?
Nagyon szeretem a szüleimet,4 éve költöztem el,azóta a párommal élek,már van egy kislányunk is.Naponta 3x beszélek anyukámmal telefonon.Ilyenkor elmesélem hogy telt a napom addig,mit tervezek a hétre,hogy van a lányunk stb,és ő is mesél mi újság otthon.
Ez szerintetek is sok?Mert a férjem szerint felesleges ennyiszer beszélnünk.Heti 1x találkozunk is személyesen.
Akkor ez miért nem provokatív??????
"Emlekszem a kerdesedre, masodik. Olyan proszton volt megfogalmazva, hogy mindenkinek kinyilt a bicska miatt a zsebeben - meg annak is, aki sose volt hutlen."
Egyetlen csúnya szó nem volt benne. Aki magára vette az meg ne az én kérdésemen háborogjon, miközben a saját lelkiismeretével van baja... amíg nem látta a kérdésemet, addig nem tudta, hogy a félrelépéssel
becsapta és megalázta a volt házastársát..? Ehhez pont egy idegen "prosztó"(?) kérdése kellett? És a töröltetés után újra mindenki szentnek érezheti magát? Nem lehetne a nem szimpatikus kérdét figyelmen kívül hagyni, vagy kulturáltan nemtetszésedet megfogalmazni? Törölni és töröltetni kell, mint az oviban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!