Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek miért van az hogy...

Szerintetek miért van az hogy ha egy kérdést nő tesz fel akkor minden rendben, ha hasonlót egy férfi azt rögtön törlik, mondván hogy provokáló?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 16:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Akik már különköltöztek a szüleiktől, azok hányszor beszélnek velük egy nap?

Nagyon szeretem a szüleimet,4 éve költöztem el,azóta a párommal élek,már van egy kislányunk is.Naponta 3x beszélek anyukámmal telefonon.Ilyenkor elmesélem hogy telt a napom addig,mit tervezek a hétre,hogy van a lányunk stb,és ő is mesél mi újság otthon.

Ez szerintetek is sok?Mert a férjem szerint felesleges ennyiszer beszélnünk.Heti 1x találkozunk is személyesen.

Akkor ez miért nem provokatív??????

2014. ápr. 14. 16:32
 12/12 anonim ***** válasza:

"Emlekszem a kerdesedre, masodik. Olyan proszton volt megfogalmazva, hogy mindenkinek kinyilt a bicska miatt a zsebeben - meg annak is, aki sose volt hutlen."

Egyetlen csúnya szó nem volt benne. Aki magára vette az meg ne az én kérdésemen háborogjon, miközben a saját lelkiismeretével van baja... amíg nem látta a kérdésemet, addig nem tudta, hogy a félrelépéssel

becsapta és megalázta a volt házastársát..? Ehhez pont egy idegen "prosztó"(?) kérdése kellett? És a töröltetés után újra mindenki szentnek érezheti magát? Nem lehetne a nem szimpatikus kérdét figyelmen kívül hagyni, vagy kulturáltan nemtetszésedet megfogalmazni? Törölni és töröltetni kell, mint az oviban?

2014. ápr. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!