Szerintetek miért van az hogy ha egy kérdést nő tesz fel akkor minden rendben, ha hasonlót egy férfi azt rögtön törlik, mondván hogy provokáló?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 16:13
1/12 anonim válasza:
Nem a nemen mulik a kerdezonek, hanem a stilusan.
2/12 anonim válasza:
Én kérdésemet is törölték már, minden indoklás nélkül, pedig nő vagyok és csak azt firtattam, hogy aki a korábbi szeretőjével házasodott -legyen az nő vagy férfi, mindegy- az hogyan éri el, hogy a másik megbízzon benne, hisz' együtt verték át a korábbi házastársat. Mi volt ebben olyan hűde szabályellenes, mai napig nem értem. Nem hiszem, hogy nemfüggő a törlés, amit itt jelentenek, azt bumm, törlik, csak úgy.
3/12 anonim válasza:
nem értek veled egyet első, mert már nálam is volt ilyen.és ez inkább csak erre a kategóriára jellemző, mert itt jobbára csak anyukák vannak, és ha nem tetszik nekik valami egyből megy a vamzerkodás.
sajnos ilyen az ország.
de ha ők szidnak valakit az rendjén van, még a kérdezőnek is segítenek ha úgy van tanácsokkal.
4/12 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem hogy miért baj a feleségemnek hogy sokat beszélek az anyukámmal. Nemrég egy nő azt kérdezte hogy miért baj a férjének hogy napi háromszor hívja telefonon az anyját. Az a kérdés nem volt provokatív akkor az enyém miért?
2014. ápr. 14. 16:21
5/12 anonim válasza:
Emlekszem a kerdesedre, masodik. Olyan proszton volt megfogalmazva, hogy mindenkinek kinyilt a bicska miatt a zsebeben - meg annak is, aki sose volt hutlen.
6/12 A kérdező kommentje:
Ügy látom itt a nőket dicsérni a férfiakat lehúzni kell, különben provokatív vagyok.
2014. ápr. 14. 16:24
7/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kérdező nemén múlna. Engem inkább az érdekelne, hogy a moderátorok vajon automatikusan törlik a bejelentett kérdéseket vagy mérlegelnek is azért? Mert már több olyan kérdés volt törölve, amelyiknél nem értettem a miértet.
8/12 A kérdező kommentje:
Ha a nő megcsalja a férjét szinte egy angyal lesz, ha egy férfi teszi perzse egy utolsó mocskos disznó.
2014. ápr. 14. 16:26
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor írják ki hogy mi a HIVATALOS ÁLLÁSPONT, és akkor nem látogatja az ember a gyakori kérdéseket!
2014. ápr. 14. 16:27
10/12 anonim válasza:
Ezzel azért nem értek egyet Kedves Kérdező, ebben a témakörben már azért is leri..nak egy nőt, ha gondolni mer egy másik férfira a párján kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!