Csak az pontozhasson, aki hozzá is szól a kérdéshez. Mi a véleményetek erről?
Sok kommentelő panaszkodik a pontozások miatt, ész nélkül pontoznak le mindenkit, akármilyen választ is írjon.
Mi a véleményetek, ha mondjuk csak az pontozhatha, aki az adott kérdéshez hozzászól?
Vagy esetleg egy nap csak X számú kommentet pontozhatsz, így hátha jobban megfontolnák a pontozásokat.
Talán kivitelezhető is lenne informatikailag is.
Írjatok, hogy a kérdést meg lehessen mutatni az oldal üzelemtetőinek.
És ne törődjetek a pontozásokkal! :-)
Ezzel meg az a baj, hogy bárki írhat bármilyen hülyeséget válasznak bármelyik kérdéshez, akár csak egy betüt is, és akkor már pontozhat is.
De azért valamit tényleg kellene csinálni a moderátoroknak a direktbe lepontozókkal.
Engem nem zavar a pontozás ha tetszik jó ha nem nem véleménye mindenkinek lehet.
Pontozón ha akar nekem 8.
De azért valamit tényleg kellene csinálni a moderátoroknak a direktbe lepontozókkal.
Csatlakozom ehhez.
Ugyan miért?
Annak is lehet hasznos, avagy haszontalan, vagy kevésbé hasznos, aki csak olvassa.
Amúgy abszolút nem érdekel, hogy ki milyenre pontozza a hozzászólásomat.
Ha csak egy embernek hasznára válik, vagy nyugtázza, hogy más szempontok is léteznek, mint az övé, s talán elgondolkodtatja, közelebb viszi a megoldáshoz, akkor és már örvendek.
A pontozás nem érdekel. :-)
A pontozással iszonyú sok visszaélés van amint elnéztem.
pl. adva van két ember, egyik felismeri a másikat, és folyamatosan, bármihez szól, bármit ír, mínuszolja bosszúból akár több reg-ről is.Ezt is kezelni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!