Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek el tudok érni...

Szerintetek el tudok érni 100%-ot itt GYK-n?

Figyelt kérdés

Ha kombinálom az alábbiakat a válaszolásban:

-intelligencia, élettapasztalat, tehát tényleg jó tanácsokat adok

-empatikus vagyok, tehát benyalok a meleg szarig a kérdezőnek, és a többi válaszolóra is mindig pozitívan reflektálok

-a női olvasók miatt teszek bele egy csomó csöpögős szentimentális megjegyzést, vagy akár idézetet, és az előzőekkel kombinálom?

#GyakoriKérdések #gyk hasznos válasz
2013. dec. 2. 20:01
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

Én nagyon sokszor hasznos válaszokat adok még is lepontoznak :(

Amúgy semmi se lehetetlen. van 1 100%-osunk itt kommentbe, de szerintem az is kerekített érték.

De nem az számít mennyi a százalék, mindig lesz olyan válas, ami valakinek nem tetszik.

2013. dec. 2. 21:44
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem. Mert nem a jó válasz a 100%-os. Hanem a trendi válasz.

Tehát amit a legnagyobb hullám igaznak tart, azt kell nyomatni (ez mennyire felel meg a valóságnak, igaz válasznak egy kérdésre? gyakran ez nem a valódi helyzet, de ebben hisznek sokan).

Ezt pontozzák fel általában, és az olyanok akik viszont tudják a valódi választ, azok vagy lepontoznak majd, vagy nem. Én nem pontozom le senki idióta (de trendi) válaszát, nem érdekel a pontozás. Tehát részemről el lehetne érni, viszont szerintem kicsi esély van rá :)

2013. dec. 2. 22:20
 23/32 anonim ***** válasza:
49%

"2. Válaszoló vagyok. Engem is lepontoztál?"

Persze. De már akkor is nyolcvan körül voltál...

2013. dec. 3. 00:01
 24/32 anonim ***** válasza:

Várjatok, ír a 100%-os válaszoló, és már le van pontozva, csak mert 100%-os :D

Na itt van a jóság. :)

2013. dec. 3. 00:04
 25/32 anonim ***** válasza:
49%

"Amúgy jó nagy csicska vagy."

Ilyeneket írogat a százalék-szánalom-barátunk privátban. :))

2013. dec. 3. 11:34
 26/32 A kérdező kommentje:
Tudjátok mi idegesítő még? Az együttérzés hiánya, főleg személyes problémáknál. Pl. "30 éve képtelen vagyok rászánni magam arra, hogy...", és akkor azt írják, tedd meg! Nem nehéz! Vagy pl. valaki azt írja bigott vallásosak a szülei, és nem engednek neki ezt vagy azt. És akkor "Tedd meg, és majd megértik". Persze, minden halálkönnyű elméletben észt osztva. Semmi beleérzőképességük nincs, valakinek valami miért nehéz vagy lehetetlen. Olyat olvastam, hogy fiatal érettségi előtt álló srác a szülei többmilliós adósságával kűzd, és hogy tudna 200 ezret keresni, és az optimista kommentelők szerint ezt végzettség nélkül simán elérhető!
2013. dec. 3. 12:27
 27/32 anonim ***** válasza:
Ezotériások nem szeretik, ha beírod, hogy álljanak le a fűvel.
2013. dec. 3. 15:10
 28/32 A kérdező kommentje:
Na oda se néztem még be. Még meg sem éltem a GYK végtelen gazdagságát!
2013. dec. 3. 15:12
 29/32 anonim ***** válasza:
25%
Én nemtom, hogy működik ez a pontozós dolog... kb. két hete voltam 89% -on és egy ideje figyelem, h egy csomó válaszra 100% ot kapok ennek ellenére most néztem épp és lecsökkentem 88% -ra. Lehet Én nem értek valamit h hogy működik ez az egész, na mind1.
2013. dec. 4. 16:16
 30/32 anonim ***** válasza:
42%

előző vagyok

26: ezt Én is gyakran tapasztalom. Annyira egyszerűen rávágják kicsit sem tudják beleélni magukat a másik helyzetébe... Mondjuk nyilván azért van, így mert soha nem voltak még hasonlóba :) De tényleg mikor valamelyik kérdező írja, hogy nagyon csúnya és nem talál párt magának, legtöbben mit mondanak rá? A belső érték számít legyél ilyen legyél olyan és nem lesz gond.. aha, ha ez így működne.. Belsőn sokkal nehezebb dolgozni mint a külsőn szerintem.

2013. dec. 4. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!