Szerintetek el tudok érni 100%-ot itt GYK-n?
Ha kombinálom az alábbiakat a válaszolásban:
-intelligencia, élettapasztalat, tehát tényleg jó tanácsokat adok
-empatikus vagyok, tehát benyalok a meleg szarig a kérdezőnek, és a többi válaszolóra is mindig pozitívan reflektálok
-a női olvasók miatt teszek bele egy csomó csöpögős szentimentális megjegyzést, vagy akár idézetet, és az előzőekkel kombinálom?
Én nagyon sokszor hasznos válaszokat adok még is lepontoznak :(
Amúgy semmi se lehetetlen. van 1 100%-osunk itt kommentbe, de szerintem az is kerekített érték.
De nem az számít mennyi a százalék, mindig lesz olyan válas, ami valakinek nem tetszik.
Nem. Mert nem a jó válasz a 100%-os. Hanem a trendi válasz.
Tehát amit a legnagyobb hullám igaznak tart, azt kell nyomatni (ez mennyire felel meg a valóságnak, igaz válasznak egy kérdésre? gyakran ez nem a valódi helyzet, de ebben hisznek sokan).
Ezt pontozzák fel általában, és az olyanok akik viszont tudják a valódi választ, azok vagy lepontoznak majd, vagy nem. Én nem pontozom le senki idióta (de trendi) válaszát, nem érdekel a pontozás. Tehát részemről el lehetne érni, viszont szerintem kicsi esély van rá :)
"2. Válaszoló vagyok. Engem is lepontoztál?"
Persze. De már akkor is nyolcvan körül voltál...
Várjatok, ír a 100%-os válaszoló, és már le van pontozva, csak mert 100%-os :D
Na itt van a jóság. :)
"Amúgy jó nagy csicska vagy."
Ilyeneket írogat a százalék-szánalom-barátunk privátban. :))
előző vagyok
26: ezt Én is gyakran tapasztalom. Annyira egyszerűen rávágják kicsit sem tudják beleélni magukat a másik helyzetébe... Mondjuk nyilván azért van, így mert soha nem voltak még hasonlóba :) De tényleg mikor valamelyik kérdező írja, hogy nagyon csúnya és nem talál párt magának, legtöbben mit mondanak rá? A belső érték számít legyél ilyen legyél olyan és nem lesz gond.. aha, ha ez így működne.. Belsőn sokkal nehezebb dolgozni mint a külsőn szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!