Ha ide kitesznek egy kérdést, akkor lehetőségetek nyílik arra Nektek, hogy megnézzétek ki ő vagy milyen kérdéseket tett ki eddig? Szeretnék titok maradni.
"Bocsi hogy ilyen kacifántosan kérdeztem de a valaki és a meg tudjátok nem tetszett a Gyakori Kérdéseknek és nem engedte kitenni"
Ezt a mondatot nem értem, de a lényeg, hogy nincs ilyen lehetőségünk.
Szóval az van hogy "Ha ide valaki kitesz kérdést, akkor meg tudjátok nézni ki ő vagy milyen kérdéseket tett ki eddig? Szeretnék titok maradni." - ez volt az eredeti kérdés, és a "Valaki" illetve a meg tudjátok" miatt nem engedte ki tenni a gyakori kérdés mert egyrészt ne szólítsalak meg titeket a kérdésben (valaki) másrészt ne írjam hogy meg tudjátok e mondani (mert hogy ne köntörfalazzak csak simán tegyem fel a kérdést) - ezt nem is értem, de így van beéállítva. lényeg hogy válaszoltatok és már okosabb vagyok.
Narutos kommentem bepisáltam a röhögéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!