Miért nem a kérdésre válaszoltok?
Sokat végignézek minden nap, és kb minden másodiknál teljesen hasznavehetetlen válaszokat adnak, ráadásul úgy, hogy a válasz írója még komolyan is gondolja!
Miért írnak sokan alternatív megoldást vagy lehetőségeket, ha a kérdés írója pontosan tudja hogy mit akar? (amiket én olvastam, ott 99%-ban tudják, ezen ne vesszünk össze)
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Jó kérdés.
Az emberek (itt, ahogy elnéztem, ) szeretnek kötözködni.
Belekötnek a kérdésbe, és máris eltértünk a tárgytól.
Illetve vannak olyanok, akik rendkívül bölcsnek gondolják magukat, ezért osztják az észt.
És vannak olyanok is, akik csak trollkodnak, vagy fikáznak.
Azért szoktak(/szoktunk) többféle megoldást, ötletet felhozni, hogy a kérdés kiírója "válogathasson", eldönthesse, neki melyik jobb, melyik kézenfekvőbb.
Hisz sokszor van, hogy egy adott problémára azt hisszük, hogy csak egy megoldás van, és kiderül, hogy mégse. :)
Kedves Kérdező:
1) Néha a kérdésen látszik, hogy kamu.
2) Néha a kérdés olyan nevetséges, hogy komoly válaszokat nem lehet rá adni.
3) Néha a kérdés olyan nehéz, hogy még a szent Jehova sem tudná megválaszolni, ha tényleg létezne sem.
4) Néha a kérdés úgy van feltéve, hogy még a kedves kérdező sem értené, ha más rakta volna fel helyette.
5) Néha a kérdésből nem derül ki, hogy a kedves kérdező mit is akar.
6) Néha a kérdés nem is kérdés, csak van egy "?" a végén, így hát válaszolni rá nem lehet.
7) Néha látok egy ilyen kérdést: "Eltalálná Pistike egy téglával egy 10 m magas ház tetejéről a ház előtt 20 méterre álló Józsi bácsit, ha a kezdő sebessége 10m/s". Ezen a kérdésen érződik, hogy nem is komolytalan.
...
Remélem, hogy segítettem, és azt is, hogy a kérdésedre válaszoltam.
...
3-asnak: mert nem tudja a választ
4-esnek: általában sajnos a te listád szerinti 3. esetet látom
Pacsit kap mindenki :)
Például a szerelem/szex kategóriában én már nem is találok normális kérdést, így ott érthető a "poénkodás".
A többit ritkán nézem, de többnyire tényleg csak belekötnek a kérdésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!