Miért írt csúnya választ nekem? Komolyan. (lent)
Kérdeztem valamit és ezt írta:Azért azt se felejtsd el, hogy ha egyszer ráunnak és kitiltanak, az szarul fog esni
de én nem is kamu kérdéseket írott ki!
elegem van...
Kifogtál egy f@ szt esetleg kifogásolható volt a kérdés.
DE ha elfogadsz egy tanácsot: Ne vedd fel az ilyet,mert itt rengeteg unatkozó ember van,akik szeretnek kötözködni,és azt várják,hogy ugorjál nekik....
1es vagyok
hát elég érdekes kérdés.. tényleg nem túl értelmes..
de mondjuk akkor sincs igaza, hgoy kamu kérdés.. embereknek jogában áll marhaságot kérdezni!:D
és az ottani kérdésre válaszolva: mert akkor még nem állt úgy a tudomány.. de ez logikus, én sem értem miért tetted fel a kérdést, de szíved joga, nem hurroglak le érte...
meg aztán kinek mi köze, hogy ki hogyan szerez pontot?:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
most már igazi válaszokat szeretnéd! :P
Megfordíthatjuk a kérdést?
Mit lehet tenni azokkal a tagokkal akik folyamatosan kitaláció kérdéseket tesznek fel (nem a Humor témakörben, hogy mindenki értse), majd ha nem azt a választ kapják amit várnak akkor:
1, PM-ben elküldenek az édes anyukádba (kombinálva a "leszarom"-hozzáállással)
2, körbeszemetelik a kérdést azzal hogy akkor te piros kezet kapsz
3, megfenyegetnek hogy: "megmondalak a moderátornak mert piszkáltok"
4, még öt kérdést feltesz azzal kapcsolatban hogy miért bírálták a kitalált kérdését.
A kérdező pont ilyen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Ha pedig nem volt igazam vele kapcsolatban akkor miért vette le másnap a nevét, hogy elbújjon és ne lehessen az összefüggést látni a sok hasonló kérdésben? Gondolhatja mindenki hogy ha viszonylag értelmesen nyilvánulok meg akkor van annyi eszem hogy nem kötekedek vagy csinálok értelmetlen vitákat, de felhívom a figyelmét arra hogy ha rendszeresen olyan kérdéseket hoz létre amiben felesleges vitákat generál vagy feleslegesen adnak válaszokat az emberek jó szándékból olyan dolgokra amik amúgy nem érdeklik, akkor előbb-utóbb kitilthatják. Mert ez történt, nem basztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!