Választ megköszönni?
Nagyon sokszor észreveszem, hgy valaki feltesz egy kérdést, kap rá segitö válaszokat, de arra nem képes, hgy egy köszönömöt irjon a válaszoklóknak.
Ez nem tartozik a normális viselkedéshez?
Csak én tartom ezt bunkóságnak vagy tényleg az? (A valós életben ha valaki segit nekem, akkor szerintem természetes, hgy megköszönöm - itt miért nem az?)
Nem konkrétan rólam van szó, csak általánosságban kérdezem.
Köszönöm a válaszokat, érdekes a véleményeket olvasni.
A magam részéröl:
Ha csak egy "közvélemény kutatást" akarok, akkor nem köszönök meg minden válasz, legfeljebb azt, hogy elmondták a véleményüket a válaszolók.
Ha viszont konkrét tanácsot kérek (pl. recept, növényápolás, ügyintészés), akkor szerintem elvárható, hogy megköszönjem.
Persze, nem a köszönömért válaszolok, de sokszor van, hogy szivesen vennék valami visszajelzést, hogy tudtam-e segiteni. (Szivesen segitek másoknak, de feleslegesen nem szivesen osztogatok tippeket, ha utánna azt értelmetlennek találja, aki kérte.)
Örülök, hogy nem csak nekem hiányzik néha a visszajelzés - és az udvariasságot itt se ártana, ha többen betartanák, kevesebb lenne az elégedetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!