Nekem is sokszor jólesne, ha megköszönnék, legalább a kimerítő válaszokat.
2009. ápr. 21. 14:11
2/12 anonim válasza:
Én nem várom el, hogy megköszönje.
2009. ápr. 21. 14:13
3/12 anonim válasza:
Én sem várom el,hogy megköszönje.Viszont az"kitud akasztani",amikor van elképzelése a kérdéséről,tehát ő saját magában már megválaszólta,mégis felteszi.Amikor pedig nem egyezik a véleményetek,akkor "leordítsa a fejed".
2009. ápr. 21. 14:19
4/12 anonim válasza:
Amikor hosszú percekig írom a választ és még a neten is utánanéztem a dolognak, akkor elvárnám hogy megköszönje, hisz sok időt foglalkoztam az ő kérdésével...
Amugy az tényleg bosszantó hogy nagyon sokan felteszik a kérdést aztán mindenkit leordítanak akikkel nem egyezik a véleménye.
2009. ápr. 21. 14:33
5/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy túl megerőltető lenne megköszönni. Szerintem is elvárható.
2009. ápr. 21. 14:35
6/12 anonim válasza:
Én nem örülök ha megköszönik, sőt zavar. Ez nem beszélgető oldal! Az a jó, ha a kérdés alatt tisztán a válasz(ok) olvasható, semmi más. Max íméles köszönést tartanék elfogadhatónak, ha tényleg olyan személyes. Szerintem itt azok a kérdések jók, amit bárki később megnézhet, mikor ő kerül a kérdés elé. Azért "gyakori kérdések"
Mint a "házi fortélyok" vagy hasonló gyűjtemény. Az lenne a jó, ha olyan lenne, nem beszélgetés, hanem egzakt gyűjtemény.
Ne pontozz le, ez a válasz hasznos!
2009. ápr. 21. 15:01
7/12 anonim válasza:
úgygondolom hogy illik megköszönni ha én teszek fel egy kérdéset akkor énis megköszönöm a választ jó lehet hogy nem minden egyes embernek mert nincs arra időm hogy egész nap azt nézzem ki válaszolt de mikor megnézem a válaszokat akkor megköszönöm. Ha már egyszer foglalkozott "velem és a kérdésemmel " akkor annyit azért mondhatok hogy köszi
2009. ápr. 21. 15:07
8/12 anonim válasza:
én 15:01 úgy érzem, hogy nem egymásnak írjuk, hanem kérdező és válaszoló együtt az utókornak.
Elveim ellenében mégis megköszöntem(most néztem vissza) megr úgy éreztem, mintha várnák. Bár én nem várom el, tudom, hogy köszönettel vette. Nyilván.
2009. ápr. 21. 15:13
9/12 anonim válasza:
Én nem várom el, hogy megköszönjék, elég, ha nyomnak egy zöld kezet! :D
De komolyra fordítva a szót, nekem az nem fontos.
2009. ápr. 21. 15:41
10/12 anonim válasza:
Én megszoktam köszönni és nekem is jól esik, ha megköszönik. Már csak azért is, mert már nem egyszer tapasztaltam, hogy utána jártam a dolgoknak, leírtam a kérdezőnek és kérdeztem tőle egy-két dolgot, hogy aztán ki tudjam egészíteni, mert a kérdésekből nem derül ki sokszor minden, ami egy jó válaszhoz kell és nem csak hogy meg sem köszönte, de még vissza sem írt. Így arra is gondolhat az ember, hogy valaki fel tesz egy kérdést és nem is nézi meg a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!