Minden kedves felhasználóhoz szól a kérdés: hogy látjátok ezt?
Figyelt kérdés
Engem rettentően jó érzéssel tölt el, amikor látom, hogy ezen a honlapon mennyi segítőkész ember válaszol a feltett kérdésekre. Olyan jó azt látni, hogy valaki önzetlenül segít a másiknak. Jó ötlet volt létrehozni ezt a honlapot, ahol mindenki mindent megkérdezhet, amire csak kíváncsi, de nem érne semmit nélkületek, kedves válaszolók!!!2013. aug. 26. 18:24
11/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon jól esik, mikor annyi segítőkész ember segít nekem és együttérez velem!:) A rosszakaró emberkékkel meg nem érdemes foglalkozni, nekik csak ilyen rövid az eszük. De mondjuk azt soha nem értettem, hogy mire jó bunkó lenni valakivel. Én mindig azt nézem, hogy amennyire csak tudok segítsek a kérdezőnek! Van pár személy akivel priviben rendszeresen tartom a kapcsolatot. Így ez az oldal segítségével új barátokra is tettem szert...!:)
Szóvel én örvendek, hogy rátaláltam a GYIK-ra kedves kérdező!:)
12/12 anonim válasza:
Én is szeretem ezt az oldalt, attól eltekintve is, hogy náha nagyon tele van a bugyrom a szellemes, vagy jósnős kérdésekkel. A nevem mindig látható, így - hála néhány notórius pirospacsizónak - folymatosan zúg lefelé a pontszámom, de nem azért járok ide, hogy népszerű legyek, hanem, hogy segítsek, ha tudok. Ráadásul én is sok kérdésben tájékozatlan vagyok, és jó ha van hol megkérdezni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!