Te naponta hány kérdést/választ jelentesz? Mik azok a dolgok amit jelenteni szoktál?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 22:39
1/7 anonim válasza:
még soha nem jelentettem semmit évek alatt. nem az én dolgom hogy eldöntsem hogy másokat mi sért és mi nem. ha meg valami engem sért megoldom
2/7 anonim válasza:
Én sem szoktam jelenteni.Illetve 1-2 kérdést már jelentettem,mert nem sikerült eltalálni a kategóriát.De nem szokásom jelentgetni,van jobb dolgom is.Most például az,hogy csökkentsem a százalékomat.(Igen,csökkentést írtam.)
3/7 anonim válasza:
Rossz kategóriába írt kérdést szoktam jelenteni.
5/7 anonim válasza:
ha valami nagyon nagy b*romságot kérdez valaki azt jelentem. válasznál akkor ha csak sértegetés meg anyázás, ilyenek.
6/7 anonim válasza:
A nyilvánvaló kitalációkat, rossz kategóriában lévőket, a provokáló kérdéseket, apróhirdetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!