Naponta mennyit vagytok fönn ezen a honlapon?
Figyelt kérdés
Vagy mennyi ideig böngészitek?2011. nov. 3. 14:06
1/7 anonim válasza:
Van amikor csak pár percet de van olyan nap amikor órákat el tudok itt ülni és válaszolgatni.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok,ahogy te,van úgy,hogy napokig nem lépek föl,de néha 2-3 óráig is elvagyok,.
2011. nov. 3. 14:11
4/7 anonim válasza:
Első vagyok, igen eléggé elveszi az időt van mikor felnézek és úgy gondolom hogy válaszolgatok pár aztán jönnek és jönnek az új kérdések mindig van valami új aztán elment fél nap :D
5/7 anonim válasza:
Hát mikor géphez jutok, akkor kicsit nézelődök, de benne maradok, nem szoktam kilépni, aztán ha mást is megnéztem, akkor visszaszoktam jönni még kicsit. de mikorhogy.
7/7 anonim válasza:
altalan legtobbet 1 orat naponta, de van amikor tobszor belepek 1 nap, nezem valaszokat, vagy jott-e uzenet stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!