Ha a Gyakorikerdesek.hu oldalt naponta több százezren látogatják, akkor facebook-on miért nincs ugyanennyi lájkja az oldalnak?
én már írogatok itt másfél éve de pl én pont leszarom a facebookos oldalát a gyakorinak.
minek kéne nekem lájkolni pl?
mivel vagyok előrébb ha lájkolom?
pont semmivel,gondolom sokan mások is leszarják,ez az oldal a lényeg nem a facebookos.
Amit használnak az emberek azt megkeresik a fb-n és lájkolják, mert használják. (általában)
Na mindegy ment a zöld
de miért kell lájkolni?
komolyan nem értem a gondolat menetet.
az oldal abból szerez pénzt hogy ide sokan járnak nap mint nap és akik itt reklámoznak azok fizetnek a reklámért.
az hogy most én lájkolok egy facebook oldalt attól még itt nem lesz se több se kevesebb ember.
pont hogy az oldalnak kéne tetszikelnie az én szorgos munkámat már másfél éve. :D
Minek lájkolni az fb-s oldalt?
Bőven elég a sima weboldal is!
Nem like-olom, mert nincs fb profilom. És fölösleges is.
De a logikád szemszögéből: azért, mert a sok százezer látogató többsége nem célzatosan jön ide; keresőbe beírja búját-baját, az kidob egy gyk-s linket, és voilá, itt is van. Ő minek like-olná? Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!