Akik a gyakorikerdesek.hu oldalon a top 3-ban vannak, azok mikor regeltek és hány órát töltenek el naponta itt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 13:40
1/8 anonim válasza:
írj nekik privit és kérdezd meg :D
2/8 anonim válasza:
első válaszoló vagyok és tiszta hülye vagyok nem is tudsz nekik privit írni :D
3/8 anonim válasza:
Itt van top 3? Én pár honapja regisztráltam ide, nem annyira sokat vagyok itt, ezért nem tudok erről.Most már ezt is tudom :)
4/8 A kérdező kommentje:
Itt lehet megnézni a topplistát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/toplista
Jah,a privi az nehézkes:D Azok válaszát is várom ,akik a top 3-ban vannak.
2009. dec. 27. 14:11
5/8 anonim válasza:
Szerintem ők ilyen őslakosok itt, első telepesek, vagy nem tudom. Az biztos hogy nem csinálnak szinte semmi mást csak szavazgatnak másokra. Nem tudom mi értelme mondjuk... Én nem vagyok az elsők közt de sokkal többet válaszoltam már mint ők.
6/8 anonim válasza:
Top 3-ban, elölről vagy hátulról?
7/8 A kérdező kommentje:
Előről:)
2009. dec. 27. 17:52
8/8 anonim válasza:
Na, ja, ők főleg csak pontozgatnak, aztán lehet el se olvassák. Na mindegy, érdekes azért, pl 2000 pont válaszért, és 66ezer kattintásért!!!!Ez ám komoly :D
Engem amúgy nem érdekel hol tartok, most is csak azért tudom, mert rámentem a linkre. Én szeretek válaszolgatni, és nem ülők itt egész nap.Alkalmanként estefelé pár órát.Ma későn kezdtem:) Sztem sokat nem ülnek itt, hisz az írással-olvasással több idő megy el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!