Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Te miért szoktál erre az...

Te miért szoktál erre az oldalra járni?

Figyelt kérdés

Sok esetben látom, hogy nem segítés céljából írnak az emberek 1-1 kérdésnél, hanem vagy kötekednek csak, vagy unalmukban szórakoznak a kérdezőn, s hergelnek másokat.

Tényleg sok diáknak ez a napi programja, hogy itt unatkozzon, ahelyett, hogy a szabadba élvezze a nyári szünetet?

Ki miért jár fel ide? Komolyan érdekel!

2013. aug. 4. 14:36
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Én fogorvostan-hallgató vagyok, ezért gyakran látogatom a Fogak, szájápolás témakört, de el van csesződve a ciklusom, ezért a Nők egészsége témakört is olvasgatom, meg a Gyerekvállalás/nevelés/Teherbeesés témakört is.

De meg szoktam nézni simán az Egészség témakörben is az új kérdéseket, és ha tudok, válaszolok normálisan.

De nem tagadom, ha valaki hülye kérdést tesz fel, amit tényleg abszolút nem lehet értelmezni, röhögök egy jót és hülye választ adok, trollkodok.

De mostanában kezdek kiégni :D, így sokszor csak röhögök egyet, inkább nem is válaszolok, mert nem akarok bunkó lenni.

Meg sokat privizek, tök jó érzés, amikor priviben keresnek meg, hogy tudok-e segíteni. :)

2013. aug. 7. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!