Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Te miért szoktál erre az...

Te miért szoktál erre az oldalra járni?

Figyelt kérdés

Sok esetben látom, hogy nem segítés céljából írnak az emberek 1-1 kérdésnél, hanem vagy kötekednek csak, vagy unalmukban szórakoznak a kérdezőn, s hergelnek másokat.

Tényleg sok diáknak ez a napi programja, hogy itt unatkozzon, ahelyett, hogy a szabadba élvezze a nyári szünetet?

Ki miért jár fel ide? Komolyan érdekel!

2013. aug. 4. 14:36
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
90%
Én általában csak elolvasom a kérdést és a válaszokat. Nagy ritkán válaszolok. Főleg unaloműzés céljából jövök fel, de másokon nem viccelődök és ha írok is akkor értelmes választ próbálok adni.
2013. aug. 4. 14:38
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

Unalmas perceimben jövök fel olvasgatni. Ha olyan kedvem van és tudok segíteni, akkor válaszolok, néha kérdezek is.

21L

2013. aug. 4. 14:39
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

Szakmai tanácsot adni, vagy olyan dolgokban szakértő választ adni, amikben jó vagyok (pl. több nyelven beszélek így nyelvi kérdésekre gyakran válaszolok az adott témában), hobbival kapcsolatban tippeket adni és kérdezni (főzés, otthon, barkácsolás), a családi kategóriába főleg véleményt nyilvánítani, segítséget nyújtani vagy jobb belátásra téríteni embereket.

Akiket fiatalkorúakat, diákokat ismerek és ide járnak, ők főleg a szex, szépség és egyéb témakörökben szórakoznak. A családi témakörben elég kevés tizenéves van, főleg felnőtt nők járnak ide megítélésem alapján. A nyári szünetben tényleg nagyobb a tinik aránya, de egyáltalán nem vészes, maximum 20% - őket nem érdeklik a házassággal, válással, egyébbel kapcsolatos kérdések.

2013. aug. 4. 14:44
 4/21 A kérdező kommentje:

Ez elfogadható is.

Amiért felvetődött bennem: Olvastam előbb egy kérdést, ahol egy 22 éves fiatal akar öngyilkos lenni, leírja molesztálták, látszik rajta, hogy megviselt.

Erre a válaszolók többsége leugatja, sőt egyesek biztatják is az öngyilkosságra. Komolyan ilyen emberek vesznek körül minket?

Ha segíteni nem tud, legalább maradjon csöndbe az ilyen, mert magát járatja le nagyon sok válaszoló.

5/21 anonim ***** válasza:
63%
Én rengetegszer segítek másokon,próbálok hasznos választ adni. De szoktam trollkodni is. Néha jólesik. Most komolyan, ki nem csinálja néha ? Tessék,lehet lepontozni :)
 6/21 anonim ***** válasza:
69%

Igaza van az utolsónak néha amikor a kérdezőről süt a hülyeség ki az aki nem ír vissza hülyeséget.

Nagyon sok kérdésben pedig az igazságon sértődnek meg, mert mindenki nem áll az oldalára.

2013. aug. 4. 14:47
 7/21 anonim válasza:
80%
engem érdekel,hogy adott kérdésekben hogyan gondolkodnak más emberek...bizony néha bosszankodom,de sokat nevetek is ...
2013. aug. 4. 14:47
 8/21 anonim ***** válasza:
58%

Őszinte leszek hozzád, ha van olyan aki felhúz akkor kötekedek vele, egy komolytalan kérdésen szórakozok, hergelni nem szoktam senkit, azt megteszi magának a kérdező, ha pont olyan válaszadókat fog ki akik utálják a kérdést, pl politikánál

Én nagyon régóta tagja vagyok ennek az oldalnak, pontosabban már az indulása első félévétől jelen vagyok, eleinte teljesen más volt az oldal, kevésbé volt tele hülyeséggel, szex témakörben is nem a mocskolódás ment, hanem a tényleges segítség nyújtás most nézz be oda, lehet akár 5-ből 3-at is komolyan venni? Nem igazán

Sajnos eléggé antiszociális vagyok, nincsenek barátaim ezért vagyok fent sokszor

21/F

2013. aug. 4. 14:48
 9/21 anonim ***** válasza:
60%

Én pszichológus vagyok, érdekelnek a családi kapcsolatok. Bár szakember válasza nem nagyot nyom a latba ezen az oldalon.

Néha én is kérdezek, de nem sokszor szoktam fent lenni, csak ha éppen nincs más, amit csináljak...

2013. aug. 4. 14:49
 10/21 A kérdező kommentje:

ma 14:47 Tudom mire gondolsz! Abban persze, hogy nem lehet másképp hozzáállni. Viszont egy öngyilkosságra készülő fiatalnak nem hiszem, hogy a biztatás a legjobb tanács.

Gondolom az ilyen ember a saját gyerekének is vinné a vontatókötelet? Csak 1 kérdés.

2013. aug. 4. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!