Te miért szoktál erre az oldalra járni?
Sok esetben látom, hogy nem segítés céljából írnak az emberek 1-1 kérdésnél, hanem vagy kötekednek csak, vagy unalmukban szórakoznak a kérdezőn, s hergelnek másokat.
Tényleg sok diáknak ez a napi programja, hogy itt unatkozzon, ahelyett, hogy a szabadba élvezze a nyári szünetet?
Ki miért jár fel ide? Komolyan érdekel!
Én... én sosem trollkodok, pedig kaptam már meg hogy igen:), mert olyan választ adtam, amit 2en nem akartak elhinni..
Régebben a kávém reggeli fogyasztásakor jöttem fel csak.
Jelenleg túl sok időt töltök fenn, nincs munkám, így túl sok szabadidőm van, kissé függővé váltam, így már túl kevés szabadidőm lett...
általában olvasgatok, és segíteni próbálok.
mellette nagyon sokat bosszankodok, hogy esetleg szakmai tudásomat latbavetve válaszolok, erre mert valakinek van egy meggyőződése, idióta érvekkel próbál meggyőzni, és nem érti meg, hogy laborban vizsgáltam, vagy éppen gyártási folyamatban vettem részt, vagy megcáfolhatatlan statisztikákat láttam egyes dolgokról.
ma 14:54 Nem én írtam ki azt a kérdést, ne értsd félre.
Van benne valami, amit írsz. Valszeg nem lesz öngyilkos....pont ezért kellene felerősíteni egy ilyen embert, nem pedig gúnyolódni rajta. Hisz, aki egy ilyenen viccel, az elég szánalmas.
Én még csak áprilistól vagyok fent ezen az oldalon.
Én azért regisztráltam mert egyszer a Google kereső kidobott nekem egy kérdést amire akartam volna válaszolni.
Onnantól nagyon megtetszett ez az oldal és minden nap felszoktam járni. És én unaloműzés céljából szoktam olvasgatni ezen az oldalon néha válaszolok és ritkán pedig kérdést is teszek fel.
Unaloműzés gyanánt szoktam olvasgatni a kérdéseket, ha olyan hangulatom van ,akkor válaszolok is.
Néha kérdést is írok ki.
Az általad említett kérdést én is olvastam. Szerintem az sem lett volna jobb, ha megerősítik benne, hogy mennyire szerencsétlen, de azért ne adja fel. Akkor csak az jutott volna el az agyáig, hogy ő valóban baromira szerencsétlen. másrészt abban is igazuk volt a válaszolóknak, hogy azzal nem lehet példát mutatni, hogy a problémák elől az öngyilkosságba menekül.
A normálisabb kategóriákban hasznos válaszokat írok, a Szerelem, szex kategóriában ha valakinek tényleg segítségre van szüksége, neki is igyekszem használható választ adni, néha trollkodó kérdésekre is válaszolok.
Én azért járok ide, mert szeretek másoknak segíteni, meg néha jó levelezni is emberekkel, ha úgy van, ismertem már meg innen jó barátot is. :) Szeretem ezt az oldalt, bár néha elegem van belőle.
Én több okból is feljárok az oldalra. Sokat szoktam buszozni, és azalatt olvasgatom a többnyire Humor kategóriába tartozó kérdéseket. Szoktam Véletlen kérdéseket is nézni, és ha tudok rá normális választ adni, akkor azt megosztom másokkal is. Nem értem a lényegét a sok beszólónak. Őszintén sajnálom őket, hogy ez nekik a szórakozás.
Tavaly olvastam egy kérdést, hogy egy illető farkashoz hasonlító kutyát látott és hogy tudna tőle megszabadulni.. Hát az kész volt :DD Végig röhögtem a válaszokat :) Azóta sem röhögtem olyan jóízűen. Ezenfelül sok érdekes kérdést látok. Pl múlt hónapban egy ember megevett egy 5 éves húst meg ilyenek :D
Ezért szeretem az oldalt és nagyjából ezekért is szoktam feljönni! :)
Köszi a válaszokat!Ment a zöld kéz mindenkinek!:)
S volt már olyan, hogy összevesztetek valakivel itt, vagy amikor látjátok, hogy valakiből csak a rosszindulat beszél, akkor nem lesztek mérgesek?
16. vagyok.
Nem emlékszem, hogy összevesztem volna már valakivel.
Idegeskedni sem szoktam az oldalon olvasottak miatt. Megtanultam, hogy túl sok valódi problémája van az embernek ahhoz, hogy mindenen felidegesítse magát. Tehát feljövök, ha negatívat/kötözködőt olvasok, egy szájhúzással elklikkelek, ha vidámat, megmosolygom, ha tudok, és van kedvem, válaszolok...majd mikor meguntam, elmegyek az oldalról, és el van felejtve. Semmi bosszankodás.
Viszont a férjem is regisztrálta magát. Évente kétszer rájön, hogy gyakorizni van hangulata, olyankor néhány napig feljár. Onnan veszem észre, hogy az oldalon van, hogy vagy bosszankodik a számítógép előtt, vagy hallhatóan lefárad. Mondtam is már neki többször, hogy neki nem való az oldal, túl komolyan veszi.
Persze olyan téren én is komolyan veszem, hogy ha valakinek úgy érzem, hogy tudok segíteni a válaszommal, akkor írok, és jó érzéssel tölt el, de hogy bosszankodjak...azt már nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!