Szerintetek jók lennének ezek az ötletek?
Egy gomb minden válasznál,ahol idézni lehet a válaszolót.
Csak a kérdező pontozhassa a válaszokat.
A kérdező átalakithatja a leirást.
A kérdező törölhet kommenteket.
Én tökéletesn örülök, hogy végre van lapozó, és kategóraikereső :)
kérdező pontozhasson csak- ezzel egyetértek, bár annyira nem érdekel a pontozás, és anynira örülnék, tök muris lenne, ha 0 % os lennék:D
a kérdező átalakíthaja leírást, hát, ne alakítsa át, mert lehet, hogy más értelme lesz a kérdésnek, mint amire már válaszoltak neki 10 en. Ha a megfogalmazással van baja, írhat az oldal szerkesztőinek imlélt, hogy legyenek szívesek írják át neki, nekem is megtették már párszor. :)
Kommenteket meg miért kellene törölni?? Másnak hasznos lehet később, az egész kérdezz -felelek, meg ekkor sem tudnánk, hogy később a másik mire reagált.
Esetleg annyit javítanék még, hogy ne csak kérdést, hanem választ is be lehessen jelenteni, bár erre is megfelel nekem az imél a szerkesztőknek :)
Egy gomb minden válasznál,ahol idézni lehet a válaszolót - ez nem hülyeség, fórumokon is van ilyen. Persze ott van a Ctrl+C Ctrl+V, de így egyszerűbb lenne :)
Csak a kérdező pontozhassa a válaszokat - NEM. Ne egy emberen múljon már, hogy én "hülye" leszek vagy "okos". A kérdező is lehet ugyanolyan korlátolt, mint a válaszolók, láttam már nem egy olyan kérdést, ahol a kérdező a valóban hasznos válaszokat figyelmen kívül hagyta, mert nem tetszettek neki.
A kérdező átalakíthatja a leírást - nem, minek? Írhat hozzá mindig, és ha átalakítja, csak azokat fogják hülyének nézni, akik korábban válaszoltak rá.
A kérdező törölhet kommenteket - ismét csak erősen NEM, attól, hogy valaki kérdező lesz, nem ő lesz az überintelligens f@szagyerek, aki meg tudja mondani, melyik válasz a jó, meg melyik a rossz. A kérdező véleménye is egy ugyanolyan vélemény, mint a válaszolóké, ezzel az erővel akkor a válaszolóknak is lehetne olyan jogot adni, hogy töröljék a nekik nem tetsző kérdéseket. Hülyeség.
szerintem:
Egy gomb minden válasznál,ahol idézni lehet a válaszolót.
Szerintem ne! mert akkor nem a kérdésre válaszolnánk!
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Csak a kérdező pontozhassa a válaszokat.
Ez nagyon jó ötlet
A kérdező átalakithatja a leirást.
nem jó, mert ha kamu kérdésről van szó, átírja, stb...
A kérdező törölhet kommenteket.
nem jó. legyen a válaszok mellett egy gomb, aki mindenki számára elérhető, és mondjuk 3 jelzés után törlik. persze elötte elolvassák, hogy nem-e szórakozásból nyomogatják a gombot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!